Agent secret în clasa a 6-a

în stoc
SKU
a228363
30.00 LEI
Pe scurt

Sara Gay Forden a locuit în Milano 22 de ani, perioadă în care a lucrat ca jurnalist specializat în economie și industria modei, aflată în plină creștere. A colaborat cu reviste precum: The International Herald TribuneW MagazineThe Wall Street JournalWomenʼs Wear Daily și Bloomberg News. A urmărit îndeaproape ascensiunea spectaculoasă a unor nume precum Gucci, Armani, Versace, Prada și Ferragamo, care s-au transformat din ateliere de familie în branduri cunoscute la nivel mondial. A lucrat mai bine de doi ani pentru definitivarea acestei cărți, analizând atât istoria companiei, cât și pe cea a familiei. A corespondat cu Patrizia Reggiani după ce aceasta a fost arestată pentru uciderea lui Maurizio Gucci și s-a aflat în sala de tribunal pe toată durata procesului, care a durat cinci luni. În prezent, lucrează la Bloomberg News din Washington, D.C., unde conduce o echipă de jurnaliști specializați în analiza piețelor de capital și a provocărilor cu care se confruntă companiile Big Tech, precum Amazon, Facebook și Google.

Ediție bilingvă engleză – română

Brody Valentine e cel mai banal puști din lume. Sfrijit și neîndemânatic, nu vrea decât să treacă neobservat pe holurile școlii Buchanan, ca să nu se ia nimeni de el.

Dar într-o zi, intră în posesia unui secret primejdios, pe care toată lumea din școală vrea să pună mâna. Vrând-nevrând, se trezește propulsat într-o lume plină de mesaje cifrate, conspirații, organizații secrete și activități clandestine.

Începe o cursă contracronometru, la capătul căreia Brody va trebui să ia o decizie de care depinde soarta întregii școli.

Mai multe informații
EdituraBooklet
Colecție ForTeen
Ediția cărții a VII-a
ISBN 9786069679104
Traducător Iulian Bocai
Număr de pagini 192
Formatul cărţii 14.5 x 20.5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAgent secret în clasa a 6-a
Rating-ul tău