Al noualea tentacul al caracatitei

în stoc
SKU
a260243
39.00 LEI
Pe scurt
Si daca ultima sansa a umanitatii este o alianta climatica? Desi cultiva un puternic caracter fictional, romanul lui Dirk Rossmann nu se dezice de la a aborda teme strans legate de realitatea inconjuratoare. Schimbarile climatice, coalitiile formate intre superputerile lumii si substratul psihologic al rasei umane se intrepatrund perfect intr-un thriller politic al carui principal subiect este viitorul rasei umane.
Mai multe informații
EdituraRAO
ISBN 978-606-006-839-6
Traducător Vasile Butuza
Număr de pagini 352
Formatul cărţii 11 x 18 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAl noualea tentacul al caracatitei
Rating-ul tău

Si daca ultima sansa a umanitatii este o alianta climatica?

Desi cultiva un puternic caracter fictional, romanul lui Dirk Rossmann nu se dezice de la a aborda teme strans legate de realitatea inconjuratoare. Schimbarile climatice, coalitiile formate intre superputerile lumii si substratul psihologic al rasei umane se intrepatrund perfect intr-un thriller politic al carui principal subiect este viitorul rasei umane.

Progresul inexorabil al schimbarilor climatice de la inceputul anilor 2020 ameninta sa distruga viata pe Pamant. China, Rusia si SUA se angajeaza intr-o actiune radicala: formeaza o alianta climatica pentru a incerca sa salveze Pamantul. Se impun masuri obligatorii la nivel mondial in incercarea de a salva planeta. Dar aceste masuri au un impact dramatic asupra vietii oamenilor si nu toata lumea este dispusa sa le accepte fara lupta. Oponentii aliantei vor folosi orice mijloace pentru a o contracara. Situatia ajunge intr-un punct de criza si deodata soarta umanitatii sta in mainile unui bucatar anxios si ale unui agent secret fara pretentii.