Alchimia interna chineza pe intelesul tuturor

în stoc
SKU
a251191
40.01 LEI
Pe scurt
Asa cum arata si titlul, cartea face accesibila tuturor cititorilor alchimia interna chineza (neidan). Scrisa intr-un limbaj accesibil, ea contine totusi multe citate din textele traditionale, care prezinta atat conceptele de baza, cat si instructiunile practice esentiale ale sistemului. Realizata corect, alchimia interna aduce nenumarate beneficii legate de sanatate, longevitate si intelepciune, dar conduce pe cei cu adevarat dedicati si catre ceea ce chinezii numesc "nemurire spirituala".
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Colecție Traditii Spirituale
Ediția cărții I
ISBN 978-973-473-776-5
Traducător Mihai Lita
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAlchimia interna chineza pe intelesul tuturor
Rating-ul tău
Asa cum arata si titlul, cartea face accesibila tuturor cititorilor alchimia interna chineza (neidan). Scrisa intr-un limbaj accesibil, ea contine totusi multe citate din textele traditionale, care prezinta atat conceptele de baza, cat si instructiunile practice esentiale ale sistemului.
Realizata corect, alchimia interna aduce nenumarate beneficii legate  de sanatate, longevitate si intelepciune, dar conduce pe cei cu adevarat dedicati si catre ceea ce chinezii numesc "nemurire spirituala".
 
Chungtao Ho detine o diploma in filosofie la Hong Kong Buddhist  College, unde a si predat. El a practicat si studiat alchimia interna timp de mai multe decenii.

Esenta marelui Dao nu are nimic de-a face cu mintea constienta, cu cunoasterea sau cu intentia. Mai degraba, ea se bazeaza pe realizarea faptului ca in corp exista un conducator care controleaza toate creatiile s i transformarile. Este ceea ce oamenii numesc astazi Pivotul Central. Odata ce devii constient de acest lucru, doar fa din liniste radacina si din stabilitate Fundatie. - Guizhong zhinan
 
Struniti ferm calul salbatic al intentiei s i legati strans mintea-maimuta. - Guizhong zhinan