Alege să îți schimbi viața. 50 de exerciții practice

în stoc
SKU
a228502
34.00 LEI
Pe scurt

Marie-Odile Vervisch și Philippe Auriol oferă consultanță în organizații, axându-se pe dezvoltarea echipelor, instruind de peste 20 de ani manageri, pe care îi ajută să depășească obstacolele inerente carierei și să aibă echipe mai omogene și mai performante.

Fie că îți pui întrebări legate de validitatea propriilor alegeri, fie că, dimpotrivă, îți vine să lași totul în urmă și să o iei din nou de la capăt, această carte ți se adresează, căci te va învăța să iei în calcul, într-un mod constructiv, ceea ce vrei și poți să schimbi la viața ta.

Vei începe prin a-ți pune întrebări referitoare la modul în care ai trăit schimbările până în acest punct, vei valida pertinența alegerilor făcute în viață și vei identifica aspectele care mai trebuie dezvoltate, astfel încât să nu confunzi deziluzia trecătoare cu nemulțumirea profundă. Vei trece apoi la acțiune, imaginându-ți viitorul cu toate etapele lui diferite. Iar la urmă, vei vedea cât de mare este impactul schimbării.

În funcție de propriul parcurs și de personalitatea ta, a-ți schimba viața poate să presupună o călătorie punctuală sau… o întreagă existență. Fiecare ființă umană are propriul ritm, așadar respectă-l pe al tău!

Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Exercitii
ISBN 9786069707371
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAlege să îți schimbi viața. 50 de exerciții practice
Rating-ul tău