Algoritmi pentru viata

în stoc
SKU
a255489
65.00 LEI
Pe scurt
In acest bestseller unic si original, Brian Christian si Tom Griffiths transforma cunostintele informatice in strategii pentru o viata mai buna. Ideile din aceasta carte sunt gata sa-ti perfectioneze modul in care abordezi probleme dintre cele mai diverse. De la cautarea unui loc de parcare sau a unui apartament pana la alegerea partenerului ideal, multe situatii pot fi analizate utilizand algoritmi. Cum iti poti face ordine in biblioteca, in Inbox sau in dulap si cand e bine sa nu exagerezi cu aranjatul, ca sa nu pierzi timpul? Cand sa te increzi in intuitie si cand sa lasi lucrurile la voia intamplarii? Unde se afla echilibrul intre activitatile obisnuite si cele noi? Autorii iti vor raspunde la aceste intrebari si la multe altele si iti vor demonstra ca locul algoritmilor nu este doar in manualele scolare.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Ediția cărții I
ISBN 978-606-441-363-5
Traducător Marian Tudorache
Număr de pagini 528
Formatul cărţii 15 x 23 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAlgoritmi pentru viata
Rating-ul tău
In acest bestseller unic si original, Brian Christian si Tom Griffiths transforma cunostintele informatice in strategii pentru o viata mai buna.
 
Ideile din aceasta carte sunt gata sa-ti perfectioneze modul in care abordezi probleme dintre cele mai diverse. De la cautarea unui loc de parcare sau a unui apartament pana la alegerea partenerului ideal, multe situatii pot fi analizate utilizand algoritmi. Cum iti poti face ordine in biblioteca, in Inbox sau in dulap si cand e bine sa nu exagerezi cu aranjatul, ca sa nu pierzi timpul? Cand sa te increzi in intuitie si cand sa lasi lucrurile la voia intamplarii? Unde se afla echilibrul intre activitatile obisnuite si cele noi? Autorii iti vor raspunde la aceste intrebari si la multe altele si iti vor demonstra ca locul algoritmilor nu este doar in manualele scolare.
 
O carte interesanta si inteligenta, care trece cu ingeniozitate de la o idee la alta. Gandirea algoritmica nu reprezinta doar o solutie mai buna la anumite probleme, ci si sansa unei intelegeri mai profunde a mintii umane. Si cine nu vrea sa stie cum gandim? - Kirkus Reviews
 
O explorare captivanta a stiintei calculatoarelor si a mintii umane, Algoritmi pentru viata abunda in sfaturi practice despre cum sa-ti optimizezi timpul, spatiul si efortul depus. Are idei excelente daca vrei sa-ti organizezi agenda de lucru sau memoria! - Charles Duhigg