Alimentaţia copilului de la naştere la 3 ani

Epuizat din stoc
SKU
C196574
20.13 LEI
Pe scurt
Învaţă cum să-ţi hrăneşti copilul sănătos, natural, fără a cheltui prea mult. Vă sunt oferite peste 350 de reţete rapide, simple, nutritive, alături de nenumărate sfaturi utile.

O alimentaţie corectă, sănătoasă, încă din primele luni de viaţă, înseamnă pentru un copil premisa unei vieţi sănătoase, fără obiceiuri alimentare greşite care pot cauza diverse boli. Recomandată tuturor părinţilor, Alimentaţia copilului este cea mai vândută carte despre cum să-ţi hrăneşti copilul, de la naştere până la împlinirea vârstei de 3 ani. Ruth Yaron te învaţă tot ce trebuie să ştii despre alimentaţia copilului tău şi nu numai atât:


• când, cum şi cu ce trebuie să-ţi hrăneşti copilul în fiecare etapă de dezvoltare, de la introducerea alimentelor solide până la vârsta de 3 ani;


• cum să păstrezi în siguranţa mâncarea copilului, pentru a nu se altera;


• cum să eviţi substanţele nocive, de exemplu conservanţii alimentari;


• cum să prepari singură mâncarea pentru cel mic.


Cartea este structurată astfel încât poate fi citită şi pe capitole separate. Primul capitol descrie alimentele-minune pentru bebeluşi, de la primele alimente solide până la alimentaţia juniorului. Cuprinde subcapitole despre alergiile alimentare, suplimentele cu vitamine şi minerale, lichidele pe care trebuie să le consume bebeluşul, ora meselor. Tot aici este detaliat programul de hrănire în funcţie de vârstă – în primele săptămâni, la 6 luni, la 7 luni etc.


Al doilea capitol al cărţii se intitulează „Prepararea şi depozitarea alimentelor pentru bebeluşi” şi conţine tot ce trebuie să ştii despre legume, fructe, cereale, de la modul în care sunt gătite la felul în care trebuie păstrate. Capitolul 3 cuprinde reţete pentru juniori, de la paste la deserturi, toate foarte sănătoase. În al patrulea capitol, dedicat divertismentului, se arată cum pot fi decorate preparatele culinare sau cum să organizaţi cea mai haioasă petrecere pentru cel mic. Al cincilea capitol, Referinţe şi anexe, cuprinde nenumărate sfaturi practice despre obiecte pe care le puteţi confecţiona singuri pentru bebeluş, produsele cele mai sigure de curăţare, măsuri şi echivalente metrice, cum să cultivaţi plantele verzi comestibile.


În plus, veţi găsi un tabel cu subtanţele nutritive şi cantităţile necesare copiilor. Autoarea, Ruth Yaron, este ea însăşi mamă a trei copii. După naşterea primilor doi, gemeni, s-a hotărât să scrie cartea de faţă, pentru a ajuta prin experienţa ei tinerele mame care nu aveau la dispoziţie nici o carte cu adevărat completă despre alimentaţia copilului. În timp, Super Baby Food (titlul original) a devenit un bestseller, ajungând cea mai vândută carte din SUA pe această temă. Ediţia de faţă este cea de-a doua, revizuită.

Mai multe informații
EdituraLitera
ISBN 978-606-600-710-8
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 14x21
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAlimentaţia copilului de la naştere la 3 ani
Rating-ul tău