AME (vol. 3)

Epuizat din stoc
SKU
a221313
Preț special 39.21 LEI Preț standard 49.00 LEI
Pe scurt

„Citind, am șansa să trăiesc mai multe vieți. Scriind, am șansa să le orchestrez pe toate”

Cathya MP se numără printre cei mai tineri autori Bookzone și surprinde datorită emoției pe care o regăsești în fiecare rând pe care-l scrie. Anul 2016 a fost un pilon în cariera ei de scriitoare, câștigând cu Ame premiul pentru cea mai captivantă poveste de dragoste a anului de pe Wattpad.

O personalitate complexă, dedicată întru totul peniței de scriitor, Cathya MP este un as al poveștilor neașteptate în care iubirea e acel ceva care învinge mereu. Ame a prins viață în 5 ani, fiind scrisă cu o migală aparte, caracteristică autoarei. Cele peste 600.000 de lecturi de pe Wattpad sunt dovada vie a talentului scriitoarei.

Ame este una dintre acele povești atât de rare, încât cuvintele nu sunt suficiente pentru a o descrie. Descoperă acum finalul unei povești care a zduncinat inimile cititorilor!

Secretul care ar fi trebuit păstrat pentru totdeauna a fost dezvăluit și le pune la grea încercare relația lui Ame și Sergio. Iubirea dintre aceștia are potențialul de a fi povestea perfectă. Dar destinul pare că nu este niciodată de partea lor, mai ales când răscolește trecutul și o readuce pe Lexy în calea lui Sergio.

Deși Sergio visează la un viitor însorit pe moșiile idilice ale Italiei, caracterul său impulsiv o îndepărtează pe Ame de el. Obsesia lui Angel pentru Ame reapare mai puternică și mai apăsătoare, acesta făcând orice îi stă în putință pentru a reveni în viața lui Ame. 

Răzbunările sunt nelipsite în mijlocul familiei lui Ame, iar un accident șterge într-o fracțiune de secundă trecutul eroinei. Mai au Ame și Sergio vreo șansă să fie împreună sau păcatele trecutului le vor distruge povestea de dragoste?

 

Ame în cifre

volume

21.500 de exemplare vândute

613.000 de lecturi pe Wattpad

Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786069700532
Număr de pagini 544
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAME (vol. 3)
Rating-ul tău