Literatură

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 427

Cumpără acum de la
  • Nume de cod: Vânătorul
    Preț special 59.93 LEI Preț standard 79.91 LEI

    Iarna se prelungește în Shanghai în 1932, iar amenințarea invaziei japoneze e mai reală ca niciodată.

     Rosalind Lang a suferit cea mai rea soartă posibilă pentru un spion: a fost dată în vileag. Hăituită de jurnaliști hotărâți să afle mai multe despre celebra Lady Fortune, Rosalind abia și-a părăsit dormitorul în ultimele câteva săptămâni, calculându-și următoarele mișcări după ce Orion a fost luat, iar amintirile despre ea i-au fost șterse. Deși căsătoria lor a fost falsă, absența lui o doare mai mult decât orice rană fizică, așa că Rosalind jură că nu-și va găsi odihna până nu-l va recupera.

    Cum însă identitatea ei nu mai e niciun secret pentru nimeni, sarcina este aproape imposibilă. Singura modalitate de a părăsi orașul și de a-l salva pe Orion este sub pretextul unui turneu național. Tinerei îi este ușor să-și convingă superiorii că mediul rural are nevoie de unitate mai mult ca oricând, și cine să fie mai potrivit pentru această misiune decât o nemuritoare? Doar ea ar putea să stârnească în sufletele oamenilor de rând sentimentul mândriei naționale și dorința de a rezista în fața dușmanilor!

    Când turul capătă o turnură greșită, tot ceea ce știa cândva Rosalind este aruncat în aer. Refugiind-se în afara Shanghaiului, spioana constată că vechi fantome ies la iveală, iar adversarii caută să îi prindă în mreje pe aliați. Pentru a-l salva pe Orion, tânăra trebuie să găsească rapid un remediu pentru invenția mamei lui și să ferească această armă chimică periculoasă de mâinile invadatorilor. Timpul se scurge prea repede însă, iar dacă Rosalind dă greș, atunci va pierde tot ce contează pentru ea – pe Orion, dar și China.

  • Legământ de sânge (seria Un regat întrețesut, vol. 3)
    Preț special 56.18 LEI Preț standard 74.90 LEI

    În calitatea sa de moștenitoare a străvechiului regat al djinnilor, Alizeh și-a regăsit, în sfârșit, supușii, și poate chiar și coroana. Cyrus, imprevizibilul rege din Tulan, i-a oferit propriul regat în cadrul unui schimb năucitor: unul care ar începe cu nunta lor și s-ar încheia cu uciderea lui.

    Reputația lui Cyrus este bine-cunoscută: toată lumea știe despre trecutul lui sângeros, așa încât uciderea sa ar trebui să fie ușoară – iar acceptarea ofertei pe care i-a făcut-o el ar putea fi singura modalitate prin care Alizeh să își împlinească destinul și să-și salveze supușii. Dar cu cât tânăra află mai multe detalii despre Cyrus, cu atât ajunge să se întrebe mai des dacă poveștile groaznice despre el chiar sunt adevărate.

    Plin de secrete, suveranul din Tulan a tânjit după Alizeh de când aceasta i-a apărut pentru prima dată în vise, în urmă cu multe luni. Aflând că acele viziuni au fost, de fapt, opera diavolului, Cyrus cu greu poate suporta să o privească pe Alizeh și cu atât mai puțin să o știe prin preajmă. Totuși, în ciuda eforturilor lor de a se disprețui reciproc, Alizeh și Cyrus sunt atrași unul de celălalt cu o patimă mistuitoare care amenință să-i distrugă pe amândoi.

    Între timp, prințul Kamran a sosit în Tulan, gata să se răzbune…

  • Paisprezece zile
    Preț special 59.93 LEI Preț standard 79.91 LEI

    Paisprezece zile este un proiect filantropic, veniturile pe care le va aduce urmând să susțină cauzele Authors Guild Foundation. O odă închinată puterii pe care o au arta povestirii și conexiunea umană.

    La o săptămână după intrarea în carantină împotriva epidemiei de Covid, în 2020, locatarii unei clădiri dărăpănate din Manhattan încep să se adune pe terasa de pe acoperiș în fiecare seară și să povestească. Pe zi ce trece, se strâng din ce în ce mai mulți vecini, aducându-și drept scaune navete și găleți pe care le întorc cu susul în jos. Treptat, locatarii – dintre care unii abia dacă au schimbat două vorbe până atunci – devin vecini în adevăratul sens al cuvântului.

    Paisprezece zile este un roman colectiv de un dinamism irezistibil, cu o premisă neobișnuită: fiecare personaj din acest grup divers și excentric de vecini a fost creat în secret de un autor diferit, de la Margaret Atwood și Celeste Ng până la Tommy Orange și John Grisham. O narațiune uluitoare, înduioșătoare și, în ultimă instanță, surprinzătoare, Paisprezece zile este o odă închinată puterii pe care o au arta povestirii și conexiunea umană.

  • Motorul eternității (seria Orfanii apelor, vol. 3)
    Preț special 52.43 LEI Preț standard 69.90 LEI

    Sunt pretutindeni şi în fiecare. Sunt vecinul tău. Prietenul tău. Mama ta. Tatăl tău. Fiul tău. Fiica ta. Vrăjmașul tău.

    Orașul a fost întemeiat pe un vârf de munte care se înalță, neverosimil, direct din mare. Este ultima așezare omenească de pe Pământ. Acum, mările s-au despărțit, deschizând un drum de la Insula Epavei la Orașul Vrăjmașului – zeul care a înecat lumea.

    În timp ce Regina Kate, conducătoarea Insulei Epavei, se îndreaptă spre nord, în fruntea armatei, Orașul e cuprins de panică, iar Vrăjmașul devine tot mai puternic. Atunci când apele sunt despărțite, iese la iveală Motorul Eternității, o mașinărie îngrozitoare care poate reface lumea – sau o poate distruge pentru totdeauna… Cine e responsabil pentru haosul de pretutindeni? Și ce mai pune la cale acest misterios personaj?

    Numai Ellie Lancaster şi prietenii ei orfani pot împiedica un război cumplit.

  • O crimă neașteptată
    Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI

    Pentru a sărbători sfârșitul liceului, Izzy Morales i se alătură celei mai bune prietene, Kassidy, și altor cinci colegi la o petrecere în stilul anilor ’20 găzduită de strălucitorul conac Ashwood. Acolo, adolescenții poartă veșminte de epocă și diamante neprețuite și se distrează – până când iubitul lui Kassidy este descoperit mort!

    Detectivii sosiți la fața locului anunță că a fost ucis, iar toți invitații la petrecere sunt suspecți. Chiar și iubita îndrăgostită. Sau „cealaltă fată” disperată. Sau vechiul prieten uitat. Sau noul prieten tulburat. Misterele se adâncesc. Și apoi mai e și Izzy, fata care a adus cuțitul…

    Pentru a-l găsi pe criminal, detectivii îi supun pe adolescenți unor interogatorii chinuitoare, în vreme ce îi țin captivi într-un conac unde, dintr-odată, cel mai mare lux este nevinovăția.

     

  • Foamea
    Preț special 33.67 LEI Preț standard 44.90 LEI

    Knut Hamsun, unul dintre cei mai importanți și mai controversați scriitori ai secolului al XX-lea, câștigător al Premiului Nobel pentru Literatură în 1920, creează în Foamea portretul tulburător al unui tânăr scriitor norvegian strâmtorat, care rătăcește pe străzile din Christiania. Încercând să supraviețuiască cu puținii bani câștigați pentru articolele pe care le scrie ocazional, ajunge curând să recurgă la gesturi extreme; în pragul înfometării, pierde contactul cu realitatea. Deși alunecă înspre alienare mintală, protagonistul se agață de singurul lucru care i-a mai rămas: integritatea morală. Publicat în 1890, romanul cu nuanțe autobiografice al lui Hamsun rămâne o lucrare de referință în literatura universală.

  • Rețete cubaneze pentru o inimă frântă
    Preț special 41.18 LEI Preț standard 54.90 LEI
    Pentru Lila Reyes, să-și petreacă vacanța de vară în Anglia nu a făcut niciodată parte din plan. Planul ei era 1) să preia rolul mult iubitei sale bunici de brutar-șef la panadería familiei, 2) să se mute cu cea mai bună prietenă a ei după absolvirea liceului și 3) să trăiască fericită până la adânci bătrâneți cu iubitul ei. Dar apoi a venit Trifecta, tripla nenorocire, și totul, inclusiv Lila însăși, s-a prăbușit. Îngrijorați din pricina stării psihice precare a adolescentei, părinții acesteia pun la cale propriul plan: Lila își va petrece următoarele trei luni alături de niște prieteni de familie în Winchester, Anglia, pentru a se relaxa și a putea să o ia din nou de la capăt. Vremea mohorâtă, lipsa soarelui, un bucătar de han morocănos și un orășel lipsit de aroma de Miami (în toate privințele, inclusiv când vine vorba de mâncare) transformă ceea ce ar fi, pentru unii, o călătorie de vis într-un adevărat coșmar pentru Lila… Asta până când îl întâlnește pe Orion Maxwell. Angajat al unei ceainării și luptându-se el însuși cu o mulțime de necazuri, Orion este hotărât să o ajute pe Lila să depășească momentele dificile, autopromovându-se în funcția de ghid personal al tinerei. De la scena muzicală plină de drame din Winchester și până la peisajul rural englezesc, toate o fac pe Lila să cadă pradă farmecelor lui Orion, dar și ale Angliei. Curând, în mintea fetei începe să se creioneze un nou viitor – unul care ar însemna să lase în urmă tot ce a plănuit până în clipa aceea.
  • Viața întârziată a lui Amy Byler
    Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI
    Suprasolicitată și subapreciată, Amy Byler este o mamă singură care are disperată nevoie de o pauză. Așa că, atunci când soțul măcinat de vinovăție că a abandonat-o apare și se oferă să aibă grijă de copiii lor pe timpul verii, îi acceptă propunerea și fuge din Pennsylvania rurală tocmai la New York. De obicei cu picioarele pe pământ și manierată, Amy începe să își facă de cap în orașul care nu doarme niciodată. Aici descoperă o viață culturală bogată, mult rafinament și, cu puțină încurajare din partea prietenilor ei, acceptă și câteva întâlniri pe nevăzute. Când un anume bărbat își croiește rapid drum către inima ei, Amy riscă să se piardă complet în evadarea neașteptată și, pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, își dă seama că trebuie să ia o decizie imposibilă: să accepte acest nou capitol captivant al vieții ei sau să se întoarcă la monotonia pe care a lăsat-o în urmă. Dar, înainte de a putea alege, cele două lumi sunt aduse laolaltă de o situație de criză, iar Amy se vede pusă în fața unui viitor care ar putea presupune să își piardă ambele laturi ale personalității, precum și orice vis pe care l-a nutrit vreodată.
  • Dragoste la prima avere
    Preț special 48.68 LEI Preț standard 64.90 LEI
    „Cum v-ați întâlnit?” Întrebarea de bază de care are parte orice cuplu. Iar răspunsul este de obicei o poveste siropoasă despre cum ați ajuns voi doi în cătarea arcului lui Cupidon. Întâlnirea mea romantică (mă rog, nu chiar așa de romantică) este puțin diferită. Mă plimbam printr-un cartier exclusivist din Beverly Hills în căutarea cuiva care să mă ia de nevastă, nu de alta, dar ca s-o fac geloasă pe dușmanca mea, care tocmai mă concediase. El a apărut de după colț, un căpcăun superb care bălmăjea ceva despre o afacere pe care nu reușea să o încheie, așa că era disperat să găsească o soluție. Și atunci am dat nas în nas. Nicio scânteie. Niciun indiciu că între noi ar putea înflori iubirea. Următorul lucru pe care mi-l aduc aminte e că mă îndopam cu cartofi prăjiți și guacamole, ascultându-l pe bărbatul acesta superb povestindu-mi despre problemele lui, care într-un final l-au determinat să îmi ceară ajutorul. Mai exact, m-a rugat să joc pentru el rolul lui Vivian Ward, știi tu, personajul din Pretty Woman, minus partea flușturatică. Adică să locuim împreună într-o vilă, să ieșim la întâlniri romantice duble și să ne prefacem că suntem nu numai îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt, ci și logodiți. Îți imaginezi? Nebunia supremă! Dar oamenii fac lucruri nebunești atunci când sunt disperați, iar eu chiar eram pe culmile disperării. În concluzie, am fost de acord. Singura mea greșeală? Singura mea mare… URIAȘĂ… greșeală? M-am îndrăgostit de extraordinarul domn Huxley Cane!
  • Surori de spadă și cântec
    Preț special 48.68 LEI Preț standard 64.90 LEI
    După opt ani, Evadne urmează în sfârșit să își revadă sora mai mare, care a slujit în armata reginei. Dar când Halcyon apare în mod neașteptat cu o zi mai devreme, tânăra își dă seama că ceva nu este în regulă. Halcyon a fost acuzată de o crimă odioasă și, cu toate că viața îi este cruțată, are de ispășit 15 ani de pedeapsă. Suspectând că acuzațiile aduse lui Halcyon de către comandantul armatei, dar și că detaliile crimei nu sunt tocmai exacte, Evadne se oferă să ia asupra ei o parte din pedeapsa surorii sale. Dacă există o cale de a o reabilita pe Halcyon, o va găsi. Dar, de îndată ce surorile își încep sentințele, acestea descoperă că există sorți mai rele decât moartea.
  • Secretul bibliotecarei
    Preț special 48.68 LEI Preț standard 64.90 LEI
    La douăzeci și ceva de ani, Belle da Costa Greene este angajată de magnatul J.P. Morgan să se ocupe de colecția lui de manuscrise, cărți și opere de artă rare, adăpostită în recent construita Bibliotecă Pierpont Morgan. Belle devine o figură omniprezentă în societatea newyorkeză și unul dintre cei mai puternici oameni din lumea artei și a cărților, cunoscută pentru gustul ei impecabil și priceperea cu care negociază lucrări unice, contribuind la crearea unei colecții renumite în întreaga lume.   Dar Belle are un secret, pe care trebuie să-l protejeze cu orice preț. Nu s-a născut Belle da Costa Greene, ci Belle Marion Greener. Este fiica lui Richard Greener, primul absolvent de culoare de la Harvard și un bine-cunoscut susținător al egalității rasiale.  Va reuși ea să-și păstreze identitatea de femeie albă, construită atent, în lumea rasistă în care trăiește?
  • Vaduva de razboi
    Preț special 48.68 LEI Preț standard 64.90 LEI
    O poveste palpitanta despre curaj si secrete, plasata in Australia postbelica. Sydney, 1946. Neinfricata corespondenta de razboi Billie Walker este fericita sa se afle in sfarsit acasa, caci, pentru ea, zilele ametitoare de dupa incheierea conflagratiei mondiale sunt innegurate de pierderea tatalui, precum si de disparitia in Europa a sotului ei, Jack. Ca pentru a inrautati lucrurile, acum, ca razboiul s-a terminat, ziarele au decis sa renunte la reportajele ei pentru a le acorda prioritate la angajare soldatilor care se intorc de pe front. Billie insa este o supravietuitoare si este hotarata sa preia controlul asupra propriului viitor. Asa ca decide sa redeschida afacerea raposatului ei tata, o agentie de investigatii private, si, incet‑incet, femeile din Sydney vin sa ii bata la usa.
  • Rebelii noptii (seria Rebelii noptii, vol. 1)
    Preț special 56.18 LEI Preț standard 74.90 LEI
    Un regat distrus de coruptie. Un suveran disperat sa pastreze unitatea. O tanara hotarata sa riste totul pentru a fi in prima linie a revoltei... Kandala este in pragul dezastrului. Conflictele dintre diferitele sectoare ale regatului s-au inmultit de cand o boala misterioasa a inceput sa faca ravagii, iar singurul leac cunoscut, un elixir preparat din petale de Floarea‑Lunii, este limitat.
  • Ratiune si simtire
    Preț special 33.67 LEI Preț standard 44.90 LEI
    Clasici ai literaturii reprezinta colectia de carti pe care le citesti macar o data in viata. Sunt acele naratiuni care te formeaza, care iti amintesc cine esti si care te insotesc pretutindeni. Autorii de geniu si operele lor stralucite li se adreseaza atat celor care se afla la inceput de drum si care descopera mostenirea culturala a umanitatii, cat si acelora care se intorc la pasiunea pentru clasic. Romane captivante, nuvele si proze scurte splendide, povesti de un realism feroce sau care creeaza lumi - aceasta este marea literatura, confirmata de cele mai prestigioase premii si de preferinta nestramutata a generatii de cititori. Sa ne lasam purtati de cartile care au schimbat lumea, care au provocat gandirea, care au transformat zeitgeist-ul!
  • O emotie sfasietoare
    Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI
    Un uluitor roman despre dragoste si singuratate, dar si despre natura duala a identitatii si dreptul de a fi fericit, chiar si atunci cand esti captiv in panza de paianjen a durerii. Un nou roman induiosator si captivant de la autoarea seriei-fenomen Atingerea lui Juliette.
  • Dadaca
    Preț special 54.38 LEI Preț standard 72.50 LEI
    Cand cel care ti-a scapat printre degete e mai aproape decat crezi... O femeie descopera ca tatal fetitei pentru care lucreaza ca dadaca ar putea fi cel mai mare (Only)Fan al ei in acest roman plin de pasiune semnat de Lana Ferguson.
  • Secretul fetelor din pod
    Preț special 43.12 LEI Preț standard 57.50 LEI
    Un roman memorabil despre teroarea războiului și puterea dragostei. O ficțiune istorică din Al Doilea Război Mondial care nu are loc într-un lagăr de concentrare. Acțiunea ne poartă prin toată Germania, în pragul pierderii războiului, sub bombardamentele crâncene ale Aliaților.
  • Între două iubiri
    Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI

    La 20 de ani, Emma Blair se căsătorește cu Jesse, iubitul ei din liceu. Cei doi își construiesc împreună o viață care nu corespunde așteptărilor părinților sau ale oamenilor din orășelul lor natal din Massachusetts. Emma și Jesse călătoresc prin toată lumea, trăind la maximum și profitând de orice aventură le iese în cale.

    În ziua când ar fi trebuit să își sărbătorească prima aniversare a nunții, Jesse, aflat într-un elicopter deasupra Pacificului, dispare. Pur și simplu, dispare pentru totdeauna!

    Emma renunță la slujbă și se mută din nou în orașul natal, într-o încercare de a-și recăpăta echilibrul. După o vreme, tânăra, ajunsă acum la 30 de ani, îl întâlnește din întâmplare pe vechiul ei prieten, Sam, și, fără să vrea, se îndrăgostește din nou. Când Emma și Sam se logodesc, femeia simte că a primit o nouă șansă la fericire.

    Asta până când Jesse este găsit. Bărbatul a supraviețuit accidentului de elicopter și în toți anii aceștia a încercat să se întoarcă acasă, la nevasta lui. Trezindu-se aproape peste noapte cu un soț și un logodnic, Emma trebuie să-și dea seama cine este și ce își dorește de la viață, încercând în același timp să-i protejeze pe cei pe care îi iubește.

    Care dintre cei doi bărbați este iubirea ei adevărată? Și ce înseamnă să iubești cu adevărat? Emma știe că trebuie să-și asculte inima, doar că nu este sigură ce îi comunică aceasta.

  • Iluzii pierdute
    Preț special 48.68 LEI Preț standard 64.90 LEI
    În „Iluzii pierdute”, parte din monumentala „Comedie umană”, protagonistul, Lucien Chardon, este un jurnalist ale cărui aspirații de a accede în lumea nobiliară, căreia simte că îi aparține de drept, sunt susținute, prin mari sacrificii, de către mama și sora sa. Celălalt erou al romanului, David Séchard, tipograf constrâns să preia afacerea tatălui său, are propriile aspirații, anume de a fi inventator. Balzac oferă în acest magistral roman un panoptic cultural, social și moral al Franței de început de secol XIX.
  • Băiatul care a îmblânzit vântul
    Preț special 37.42 LEI Preț standard 49.90 LEI
    Când o secetă cumplită a lovit micul sat din Malawi în care locuia William Kamkwamba, familia sa a pierdut toată recolta, rămânând fără nimic de mâncat ori de vândut. Îngrijorat, băiatul a început să studieze cărțile de știință din biblioteca satului, în încercarea de a găsi o soluție. Așa i-a venit o idee despre care credea că ar putea să schimbe pentru totdeauna viața familiei sale: să construiască o moară de vânt. Realizată din fiare vechi și piese de bicicletă, moara lui William a adus electricitate în propriul cămin și a ajutat familia să pompeze apa de care avea nevoie pentru a cultiva pământul.
  • Crede-mă (o nuvelă din seria Atingerea lui Juliette)
    Preț special 33.67 LEI Preț standard 44.90 LEI

    Au trecut două săptămâni de când Juliette și Warner au înfrânt o dată pentru totdeauna Restaurația. Toți cei din Sanctuar lucrează fără oprire pentru a stabiliza lumea după teribila luptă.

    Lui Warner însă, gândul nu îi stă doar la mersul politicii. De când Juliette i-a acceptat cererea în căsătorie chiar înainte de căderea Restaurației, e mai mult decât dornic ca ei doi să își înceapă viața împreună.

    Totuși, e complicat să găsești timp și loc pentru un strop de bucurie în mijlocul haosului. Cu resursele împuținate și stresul din Sanctuar urcând la cote alarmante, este foarte posibil ca nunta să fie amânată. Chiar și Juliette pare distrasă de toate lucrurile pe care le au de făcut în calitate de noi stăpâni ai lumii.

    Warner a îndurat multe, iar fericirea alături de iubirea vieții lui se află în sfârșit la numai un pas de el. Va reuși oare să se agațe de ea o dată pentru totdeauna?

  • Vălul stacojiu
    Preț special 65.92 LEI Preț standard 87.90 LEI

    Au trecut șase luni de când Célie a depus jurămintele sacre și a intrat în rândul Vânătorilor, fiind prima femeie care se bucură de această onoare. Alături de logodnicul ei, Jean Luc, care îi este căpitan, tânăra e hotărâtă să demonstreze de ce este în stare și să protejeze Belterra, după ce, din păcate, a eșuat în a-și apăra propria soră. Șoapte din trecut o bântuie însă, iar un rău cumplit se arată – unul care lasă în urmă cadavre decorate cu două găuri în zona gâtului.

    În ciuda faptului că logodnicul și prietenii ei au încercat să o ocrotească de întuneric, magia lor, săbiile și chiar și lumina nesfârșitului șir de lumânări pe care le aprind nu o pot apăra de monstrul care se ascunde îndărătul unor vorbe frumoase și al unui zâmbet care scoate la iveală dinți ascuțiți. Acum, Célie are un nou motiv să se teamă, întrucât ceva – cineva – o urmărește din beznă. Și cu cât această făptură misterioasă se apropie mai mult, cu atât Célie se simte mai tentată să se lase în voia poftelor întunecate.

  • Imaginează-mă (seria Atingerea lui Juliette, vol. 6)
    Preț special 41.18 LEI Preț standard 54.90 LEI
    Care este adevărul și care minciuna? Acum, că Ella știe cine este Juliette și pentru ce a fost creată, lucrurile au devenit și mai complicate. În vreme ce încearcă să înțeleagă ceva din trecutul care o bântuie și privește către un viitor mai incert ca niciodată, linia fină dintre corect și greșit – dintre Ella și Juliette – se estompează. Cum vechii dușmani pândesc în umbre, se prea poate ca Ella să nu mai fie stăpâna propriului destin. Pentru Restaurație, ziua judecății se aproprie, dar există posibilitatea ca Ella să nu poată alege de partea cărei tabere va fi nevoită să lupte.
  • Regatul celor Temuți
    Preț special 67.43 LEI Preț standard 89.90 LEI
    Emilia e în stare de șoc după cele aflate despre sora ei, Vittoria. Totuși, înainte de a se confrunta cu demonii propriului trecut, tânjește să-și revendice regele, pe Wrath, seducătorul Prinț al Casei Mâniei. Tânăra nu-i dorește însă doar corpul, ci și inima și sufletul, dar enigmaticul demon nu îi poate promite așa ceva. Când un membru de rang înalt al Casei Lăcomiei este asasinat, dovezile indică faptul că Vittoria ar fi ucigașa. Emilia este dispusă să facă orice pentru a descoperi ce se află în spatele acuzațiilor lansate împotriva surorii pe care credea că o cunoaște ca pe propriul buzunar. Împreună, Emilia și Wrath se implică într-un joc plin de păcate al înșelătoriilor în încercarea de a elucida crima, dar și de a opri conflictele dintre vrăjitoare, demoni, metamorfi, dar și cei mai perfizi dușmani dintre toți: Temuții. Emilia a fost avertizată că, atunci când este vorba de Malefici, nimic nu este ceea ce pare. Dar este oare posibil ca adevărații ticăloși să fi fost în tot timpul acesta mult mai aproape decât își imagina ea? Kerri Maniscalco le oferă cititorilor o porție zdravănă de romantism uluitor, secrete sexy și neașteptate răsturnări de situație în finalul de neuitat al seriei dedicate prinților Iadului!
  • Prințul din Umbră (seria Cronicile din Castellane, vol. I)
    Preț special 89.92 LEI Preț standard 119.90 LEI
    În trepidantul oraș-stat Castellane, cei mai bogați dintre nobili și cei mai desfrânați dintre criminali au un lucru în comun: setea neostoită de putere, avere și plăcere. Kel este un orfan rupt de viața pe care o știa pentru a deveni sosia prințului moștenitor Conor Aurelian. Kel a fost crescut alături de prinț, fiind instruit într-ale luptei, dar și ale politicii. El și prințul se au ca frații, dar Kel știe că destinul lui este să moară pentru moștenitor. Niciun alt viitor nu este posibil. Lin Caster face parte dintre ashkari, o comunitate mică ai cărei membri încă mai posedă abilități magice. Potrivit legii, aceștia trebuie să trăiască în spatele zidurilor din interiorul orașului, dar Lin, care este tămăduitoare, se aventurează dincolo de ele pentru a se putea ocupa de bolnavii și muribunzii din Castellane. În ciuda abilităților ei, tânăra nu o poate vindeca pe cea mai bună prietenă a sa fără acces la cunoștințe interzise...
  • Provocarea (seria Clubul Miles High, vol. 4)
    Preț special 52.43 LEI Preț standard 69.90 LEI
    Sunt bogat, puternic și pot să am orice femeie îmi doresc. Atunci, de ce oare mă simt atât de gol pe dinăuntru? În căutarea unui sine mai profund, am hotărât să îmi iau un an sabatic în care pur și simplu să uit de viața mea privilegiată. Un an de călătorii cu rucsacul în spate prin Europa. Asta înseamnă o nouă identitate, niciun contact și aproape niciun ban în buzunar. Nu e un plan rău, cred. Sau, mai bine zis, așa mi s-a părut până să ajung acolo. O cameră de hostel aglomerată, mirosuri corporale neplăcute și provocări cu bere; nu există cuvinte pentru a descrie iadul în mijlocul căruia am picat. Dar, în tot acest haos, am făcut cunoștință cu noua mea colegă de cameră, Hayden Whitmore. Aceasta doarme în patul de vizavi și recunosc deschis că mai mult mă holbez la ea decât mă odihnesc. E frumoasă, inocentă și inteligentă. Nu e genul cu care sunt obișnuit, dar poate că e femeia perfectă. Exista însă o mică problemă cu divina domnișoară Hayden. Este total imună la farmecul meu. Nu reușesc să îi captez atenția cu nimic și am fost expediat în categoria „amici”. Cum e posibil? Partea bună este că sunt incredibil de priceput când vine vorba de rezolvarea problemelor și am venit cu un plan diabolic. Am să mă strecor din categoria asta a amicilor. O să devin cel mai bun prieten pe care l-a avut vreodată, o să o țin de mână, o să o fac să râdă și o să mă culcușesc cu ea în pat. Brusc, îmi dau seama că asta nu e singura mea problemă. Hayden este cea care mi s-a strecurat pe sub piele, și poate că prietenia nu mai este de ajuns.
  • Mizerabilii
    Preț special 96.76 LEI Preț standard 129.00 LEI
    Având cinci părți, romanul prezintă parcursul personajului principal, Jean Valjean, și a câtorva personaje din jurul acestuia: Fantine, Cosette, Marius, Javert, soții Thénardier și copiii lor (Éponine, Azelma, Gavroche), de-a lungul a aproximativ trei decenii. Trimis pentru cinci ani la ocnă pentru că a furat o pâine, Jean Valjean rămâne de fapt închis nouăsprezece ani, din cauza încercărilor constante de a evada; odată eliberat, va fi urmărit pentru tot restul vieții de Javert, inspectorul de poliție. Profund mișcat de bunătatea monseniorului Bienvenu, care îl iartă pe Jean Valjean pentru încercarea de a-i fura din casă și care îl scapă din mâinile poliției, fostul condamnat are să își ducă mai departe viața ghidat de un singur gând: să facă bine celorlați. Ajunge primar al orașului Montreuil‑sur‑Mer, care prosperă nebănuit sub îndrumarea sa, iar mai târziu, își dedică tot timpul și resursele îngrijirii micuței orfane Cosette, copila părăsită a lui Fantine.
  • Orfanii Führerului
    Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI
    München, 1940. Mai mulți copii evrei, zdrențăroși și înfometați, se ascund într-o zonă cu vegetație sălbatică din preajma depourilor din oraș. Părinții lor au fost trimiși în lagăre de concentrare, dar copiii au reușit să scape și se adăpostesc îngroziți de teama Gestapoului. Profesoara Claudia Kellner descoperă existența acestor micuți când se hotărăște, riscându-și propria siguranță, să le ofere adăpost unei mame și fetiței sale, care o abordează disperate. În acest timp, tânărul spion britanic Peter Chesham reușește să pătrundă pe teritoriul celui de-Al Treilea Reich, infiltrându-se printre muncitorii de la depou. Dar misiunea sa secretă este amenințată atunci când descoperă ascunzătoarea orfanilor...
  • Invitație la nuntă
    Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI
    Atunci când este invitată la excentrica nuntă a lui Kaavi, Amaya este surprinsă și deopotrivă întristată să afle în sfârșit vești despre fosta ei cea mai bună prietenă, după prea mulți ani de tăcere. După ce tânăra descoperă că mirele este nimeni altul decât fostul ei iubit, nu mai are decât un gând: să împiedice această căsătorie cu orice preț! Curând începe săptămâna dedicată evenimentului, iar zvonuri despre trecutul miresei ies la suprafață, așa că Amaya simte că cineva a luat-o în vizor. În clipa în care Kaavi dispare și se presupune că este moartă, toate dovezile indică faptul că Amaya ar fi vinovata. Totuși, nimic nu este ce pare, căci Jayatissa dezvăluie cu iscusință ca toți invitații la nuntă au câte un secret întunecat, dar și planuri misterioase, iar Amaya nu este singura care plănuiește să o împiedice pe Kaavi să spună „da” și să o lase să trăiască fericită până la adânci batrâneți.
  • Oferta finală
    Preț special 74.93 LEI Preț standard 99.90 LEI
    Sunt fratele Kane despre care toți bârfesc în spatele ușilor închise. Răsfățatul cu un fond fiduciar generos. Sportivul ratat. Alcoolicul de performanță. Nimeni nu mă cunoaște cu adevărat, în afară de ea. Alana „Lana” Castillo – cea mai bună prietenă din copilărie și singura femeie pe care am iubit-o vreodată. Când i-am frânt inima în urmă cu șase ani, i-am promis că nu o să mă mai întorc niciodată la Lake Wisteria. M-am ținut de cuvânt până când testamentul bunicului meu a schimbat totul. Pentru a-mi primi moștenirea, trebuie să petrec o vară întreagă la reședința familiei înainte de-a o vinde. Teoretic, nimic complicat, numai că de întregul meu plan s-a ales praful chiar din prima zi. Se pare că Lana nu doar că locuiește în casa cu pricina, ci și pretinde că o deține.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura