Young Adult

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 1203

  • Uniti pe vecie
    44.90 LEI
    Elsie Porter este o fată obișnuită de douăzeci și ceva de ani, și totuși ceea ce i se întâmplă este departe de a fi ceva obișnuit. Într-o zi ploioasă de 1 ianuarie, se duce să cumpere o pizza și acolo îl cunoaște pe fermecătorul Ben Ross. Atracția dintre ei e fulgerătoare. Ben nu poate aștepta nici măcar 24 de ore ca să o sune și în câteva săptămâni cei doi sunt îndrăgostiți lulea. În mai, Elsie și Ben pleacă în Las Vegas și se căsătoresc.
  • Rivali divini (seria Scrisori fermecate vol. 2). Juraminte nemiloase
    54.90 LEI
    Două inimi. Două călătorii. Două alegeri. Un singur destin! Finalul uluitor al desăvârșitei povești romantice care a început în Rivali divini. Au trecut două săptămâni de când Iris s-a întors de pe front, plină de răni și cu inima frântă, însă războiul este departe de a se fi încheiat.
  • Fabuloasa poveste a lui Joshua Perle
    44.00 LEI
    Un fabulos roman de aventuri. Printul mostenitor al unui taram populat de zane si duhuri ajunge sa fie captiv in lumea noastra. O familie de evrei cofetari din Paris il ia sub acoperisul ei pe tanarul aparut de nicaieri in timpul unei furtuni teribile. Joshua nu-si doreste decat sa se intoarca acasa pentru a fi impreuna cu iubirea vietii sale, dar istoria zbuciumata a lumii in care a fost exilat are alte planuri pentru el. Cand si cand, diverse obiecte de pe taramul celalalt se strecoara cine stie cum pana in realitatea aceasta, facandu-l pe Joshua sa-i fie mai tare dor de casa. Ii va ajunge oare o viata intreaga sa gaseasca drumul inapoi? Aceasta este adevarata si fabuloasa poveste a lui Joshua Perle.
  • Berlin (vol. 1). Oras de piatra
    49.00 LEI
    Romanul Oras de piatra este cartea intai din seria Berlin Primul Razboi Mondial aduce schimbari in intreaga lume, iar perioada interbelica, de aparenta acalmie, nu e lipsita de tulburari. Trilogia lui Jason Lutes spune povestea unuia dintre cele mai fascinante orase ale Europei, Berlinul, vazut prin ochii locuitorilor sai.
  • Societatea secreta a animalelor (vol. 2). Renasterea Phoenixului
    40.01 LEI
    Continuarea seriei cu animale fantastice a doctorului veterinar Luke Gamble Edith Wight abia așteaptă să se întoarcă în vacanța la Cabana din Pădure, la unchiul ei, veterinarul animalelor fantastice, și la aventurile nemaipomenite care apar tot timpul la ușa Cabinetului Doctorului.
  • Secretele pe care le-am lasat in urma
    41.00 LEI
    In 1940, Franta este sub ocupatie nazista, iar armata britanica se afla in curs de evacuare. Personalul unui spital de campanie trage la sorti pentru sansa de a ajunge la Dunkerque, iar Cate, una dintre asistente, este nevoita sa ramana in urma. In pragul sosirii inamicului, reuseste sa fuga, salvand unul dintre pacienti si, dupa o calatorie periculoasa, ajung sa se refugieze in casa Elisei si a lui Adelaide. Cele doua surori adapostesc deja alti soldati britanici, riscandu-si vietile intr-un joc periculos cu dusmanul, aflat tot mai aproape. Cand primejdia pandeste la orice colt, pana unde ar merge oamenii ca sa-i protejeze pe cei dragi? Si ce sunt dispusi sa sacrifice de-a lungul acestui drum?
  • Cum am inflorit intr-o iarna
    45.00 LEI
    Ediție bilingvă franceză – română Capucine este o adolescentă care își face stagiul de practică într-un centru de seniori, dorindu-și să devină îngrijitoare. Unul dintre lucrurile care o fac să iasă în evidență e faptul că poartă în fiecare zi o perucă diferită, în funcție de starea pe care o are. Violette este o locatară nouă, debusolată, care detestă să se simtă neajutorată. Treptat, între cele două se leagă o prietenie specială, care le va schimba viețile și care va influența mersul tuturor lucrurilor.
  • Baietii fantoma
    39.00 LEI
    Editie bilingva. Engleza-romana. Jerome Rogers are doisprezece ani si locuieste impreuna cu familia lui in Chicago. A invatat inca de mic ca trebuie sa faca orice ca sa treaca neobservat. Este lectia pe care o stie pe de rost: oamenii de culoare trebuie sa mearga cu capul in pamant ca sa supravietuiasca.
  • Aliatii
    45.00 LEI
    Editie bilingva romana-engleza. O singura zi poate schimba cursul istoriei. Este 6 iunie 1944 si cea mai complexa operatiune secreta conceputa vreodata tocmai a fost pusa in miscare. Pe plajele Normandiei si de-a lungul drumurilor periculoase de provincie, din prima linie pana in spatele celor inamice, Aliatii – soldati, spioni si civili – lupta impotriva tiraniei naziste.
  • Maxton Hall. Salveaza-ma
    Preț special 39.92 LEI Preț standard 49.90 LEI

    Ei vin din lumi diferite. Și totuși sunt făcuți unul pentru celălalt. Bani, farmec, lux, putere – cele patru cuvinte care definesc celebrul Colegiu Maxton Hall și patru valori care pe Ruby Bell nu o interesează acum și nici nu o vor interesa vreodată. De când a primit o bursă la renumitul liceu, ea a încercat în primul rând un lucru: să iasă în evidență cât mai puțin posibil față de colegii ei de clasă. Și, mai ales, a încercat să se țină departe de James Beaufort, liderul secret al colegiului și moștenitorul milionar al unui întreg imperiu. E prea arogant, prea bogat, prea atrăgător.

  • Maxton Hall. Salveaza-te
    Preț special 39.92 LEI Preț standard 49.90 LEI

    În cel de-al doilea volum din seria bestseller Maxton Hall, autoarea continuă caruselul amețitor al manipulării și atracției neașteptate dintre Ruby, eleva bursieră, și James Beaufort, arogantul moștenitor milionar. Relația lor devinde din ce în ce mai intensă și cei doi înfruntă noi provocări, iubirea fiindu-le pusă la încercare.

     

  • Radio Silence
    55.00 LEI

    Frances își petrece timpul studiind cu un singur scop: să ajungă la o universitate de elită. Nimic nu-i stă în cale, nici prietenii, nici vreun secret vinovat. Dar când îl întâlnește pe Aled, geniul timid din spatele podcastului ei favorit, descoperă o nouă libertate și prietenia adevărată. Așa că nu se mai teme să fie ea însăși. Apoi podcastul devine viral și fragila încredere dintre ei e spulberată.
    La rândul său, Aled e singur și se luptă cu secrete întunecate. Și doar înfruntându-și temerile, le va putea depăși. Într-o lume hotărâtă să-i reducă la tăcere, Frances și Aled se străduiesc să-și găsească propriile voci pe parcursul unui an care le va schimba viața.
    Oare vor avea curajul să le arate tuturor cine sunt ei cu adevărat?

    „Oseman demonstrează în mod strălucit că lumea și tehnologiile sale oferă oportunități de conectare și de împlinire care depășesc cu mult definițiile tradiționale ale succesului." Publishers Weekly


    „O carte onestă și autentică... cu priză la cititorii lui John Green." Bookseller (London)

    „Autoarea combină cu măiestrie spiritul sardonic și temerile adolescenților, cu scopul de a crea personaje credibile și o poveste contemporană convingătoare, în care aceștia se vor regăsi. O alegere de top pentru orice colecție YA." School Library Journal

  • Libraria pierduta
    59.00 LEI
    O librarie neobisnuita. Un manuscris pierdut. O poveste magica. Un roman evocator si incantator, plin de romantism si secrete, aflat pe lista scurta pentru British Book Awards 2024 la categoria Pageturner! În 1921, Opaline fuge din Anglia înainte ca fratele ei mai mare să o forțeze să se mărite cu un bărbat pe care nu-l iubește. În curând, fata găsește un loc de muncă într-o librărie din Paris și întâlnește un străin carismatic, care o face să simtă fiorii primei iubiri. Dar, în timp ce familia ei, propria naivitate și ororile războiului amenință să-i răpească tot ce iubește mai mult pe lume, un manuscris valoros ar putea să-i salveze viața. Sau să i-o distrugă.
  • Cu drag, Merit
    62.90 LEI
    Nu toate greșelile ar trebui să aibă consecințe, uneori, ar merita să fie doar iertate. Merit Voss stie ca este putin altfel decat ceilalti. De exemplu, tanara colectioneaza trofee pe care nu le-a castigat ea. Intr-o zi, cand intra intr-un magazin de antichitati, in cautarea unui nou trofeu, Merit cunoaste un tanar seducator, pe nume Sagan.
  • Keeping 13. Baietii de la Tommen #2
    79.99 LEI
    Să se îndrăgostească a fost partea cea mai ușoară. Ceea ce urmează este testul... Pentru Johnny Kavanagh, viața s-a schimbat de când accidentarea l-a scos din joc. Nu-și găsește locul în afara terenului și fără iubitul său tricou cu numărul 13. Din fericire pentru el, o fată enigmatică îi ocupă acum cea mai mare parte din gânduri.
  • Dulce casa
    59.99 LEI
    La vârsta de 20 de ani, Molly Shakespeare știe foarte multe. Cunoaște operele scrise de Descartes și Kant. Cunoaște mediul academic de la Oxford. Știe că oamenii care te iubesc te părăsesc. Și știe să fie singură. Dar, când se hotărăște să lase în urmă cerul cenușiu al Angliei pentru a începe o nouă viață în Statele Unite, la Universitatea din Alabama, Molly descoperă că mai are multe de învățat.
  • Gambitul hoților
    Preț special 39.93 LEI Preț standard 49.91 LEI

    Nominalizată la Best Young Adult Fiction în Goodreads Choice Awards 2023

    O competiție destinată celor mai iscusiți tâlhari de pe tot mapamondul, cu un singur câștigător. O serie de jafuri internaționale, cu mize tot mai mari. O tânără dintr-o familie celebră de hoți, care luptă pentru cel mai important premiu: viața mamei ei. În competiție cu propria inimă (și străinul misterios care încearcă să i-o fure), eroina acestui roman îți va arăta cum să spargi încuietori și să fii mereu cu un pas in fața celorlalți. Este un roman enemies to lovers perfect pentru fanii Jocurilor Moștenirii, Jocurile Foamei și Now You See Me. Nu uita să îți ții garda sus!

  • Strada Zambila
    Preț special 28.78 LEI Preț standard 38.38 LEI
    Carte finalistă la Premiul UNICEF 2018 „Trebuiseră, așadar, să aleagă: fie rămâneau la București și continuau să nu poată să le ofere celor două fiice viața și educația pe care se juraseră să le‑o dea și nici să‑și ajute părinții, a căror pensie de o sută de euro nu le ajungea; fie plecau în străinătate. Aleseseră străinătatea... dar una «pe moment», cum spunea mama ca să mă liniștească.“
  • Nume de cod: Vânătorul
    79.91 LEI

    Iarna se prelungește în Shanghai în 1932, iar amenințarea invaziei japoneze e mai reală ca niciodată.

     Rosalind Lang a suferit cea mai rea soartă posibilă pentru un spion: a fost dată în vileag. Hăituită de jurnaliști hotărâți să afle mai multe despre celebra Lady Fortune, Rosalind abia și-a părăsit dormitorul în ultimele câteva săptămâni, calculându-și următoarele mișcări după ce Orion a fost luat, iar amintirile despre ea i-au fost șterse. Deși căsătoria lor a fost falsă, absența lui o doare mai mult decât orice rană fizică, așa că Rosalind jură că nu-și va găsi odihna până nu-l va recupera.

    Cum însă identitatea ei nu mai e niciun secret pentru nimeni, sarcina este aproape imposibilă. Singura modalitate de a părăsi orașul și de a-l salva pe Orion este sub pretextul unui turneu național. Tinerei îi este ușor să-și convingă superiorii că mediul rural are nevoie de unitate mai mult ca oricând, și cine să fie mai potrivit pentru această misiune decât o nemuritoare? Doar ea ar putea să stârnească în sufletele oamenilor de rând sentimentul mândriei naționale și dorința de a rezista în fața dușmanilor!

    Când turul capătă o turnură greșită, tot ceea ce știa cândva Rosalind este aruncat în aer. Refugiind-se în afara Shanghaiului, spioana constată că vechi fantome ies la iveală, iar adversarii caută să îi prindă în mreje pe aliați. Pentru a-l salva pe Orion, tânăra trebuie să găsească rapid un remediu pentru invenția mamei lui și să ferească această armă chimică periculoasă de mâinile invadatorilor. Timpul se scurge prea repede însă, iar dacă Rosalind dă greș, atunci va pierde tot ce contează pentru ea – pe Orion, dar și China.

  • Legământ de sânge (seria Un regat întrețesut, vol. 3)
    74.90 LEI

    În calitatea sa de moștenitoare a străvechiului regat al djinnilor, Alizeh și-a regăsit, în sfârșit, supușii, și poate chiar și coroana. Cyrus, imprevizibilul rege din Tulan, i-a oferit propriul regat în cadrul unui schimb năucitor: unul care ar începe cu nunta lor și s-ar încheia cu uciderea lui.

    Reputația lui Cyrus este bine-cunoscută: toată lumea știe despre trecutul lui sângeros, așa încât uciderea sa ar trebui să fie ușoară – iar acceptarea ofertei pe care i-a făcut-o el ar putea fi singura modalitate prin care Alizeh să își împlinească destinul și să-și salveze supușii. Dar cu cât tânăra află mai multe detalii despre Cyrus, cu atât ajunge să se întrebe mai des dacă poveștile groaznice despre el chiar sunt adevărate.

    Plin de secrete, suveranul din Tulan a tânjit după Alizeh de când aceasta i-a apărut pentru prima dată în vise, în urmă cu multe luni. Aflând că acele viziuni au fost, de fapt, opera diavolului, Cyrus cu greu poate suporta să o privească pe Alizeh și cu atât mai puțin să o știe prin preajmă. Totuși, în ciuda eforturilor lor de a se disprețui reciproc, Alizeh și Cyrus sunt atrași unul de celălalt cu o patimă mistuitoare care amenință să-i distrugă pe amândoi.

    Între timp, prințul Kamran a sosit în Tulan, gata să se răzbune…

  • Motorul eternității (seria Orfanii apelor, vol. 3)
    69.90 LEI

    Sunt pretutindeni şi în fiecare. Sunt vecinul tău. Prietenul tău. Mama ta. Tatăl tău. Fiul tău. Fiica ta. Vrăjmașul tău.

    Orașul a fost întemeiat pe un vârf de munte care se înalță, neverosimil, direct din mare. Este ultima așezare omenească de pe Pământ. Acum, mările s-au despărțit, deschizând un drum de la Insula Epavei la Orașul Vrăjmașului – zeul care a înecat lumea.

    În timp ce Regina Kate, conducătoarea Insulei Epavei, se îndreaptă spre nord, în fruntea armatei, Orașul e cuprins de panică, iar Vrăjmașul devine tot mai puternic. Atunci când apele sunt despărțite, iese la iveală Motorul Eternității, o mașinărie îngrozitoare care poate reface lumea – sau o poate distruge pentru totdeauna… Cine e responsabil pentru haosul de pretutindeni? Și ce mai pune la cale acest misterios personaj?

    Numai Ellie Lancaster şi prietenii ei orfani pot împiedica un război cumplit.

  • O crimă neașteptată
    59.90 LEI

    Pentru a sărbători sfârșitul liceului, Izzy Morales i se alătură celei mai bune prietene, Kassidy, și altor cinci colegi la o petrecere în stilul anilor ’20 găzduită de strălucitorul conac Ashwood. Acolo, adolescenții poartă veșminte de epocă și diamante neprețuite și se distrează – până când iubitul lui Kassidy este descoperit mort!

    Detectivii sosiți la fața locului anunță că a fost ucis, iar toți invitații la petrecere sunt suspecți. Chiar și iubita îndrăgostită. Sau „cealaltă fată” disperată. Sau vechiul prieten uitat. Sau noul prieten tulburat. Misterele se adâncesc. Și apoi mai e și Izzy, fata care a adus cuțitul…

    Pentru a-l găsi pe criminal, detectivii îi supun pe adolescenți unor interogatorii chinuitoare, în vreme ce îi țin captivi într-un conac unde, dintr-odată, cel mai mare lux este nevinovăția.

     

  • La inaltime
    59.99 LEI

    ZANDERS. Hocheiul din Chicago nu este complet fără mine – sunt jucătorul preferat al tuturor, dar și personajul negativ urât de toată lumea. Îmi cunosc rolul și îl joc bine. De fapt, îmi place să-mi petrec cea mai mare parte a timpului de joc în careul de penalizare înainte de a părăsi arena cu altă fată în fiecare seară. Ceea ce nu îmi place este noua însoțitoare de bord din avionul privat al echipei noastre. Ea lucrează pentru mine, nu invers. Dar îi voi aminti asta de fiecare dată și sunt sigur că până la sfârșitul sezonului va dori să renunțe la slujbă. Totuși, cu fiecare zbor devin tot mai confuz și nu-mi dau seama dacă apelez la serviciile ei pentru a-i testa limitele sau dacă este mai mult decât atât.

  • Zbuciumul somnului
    59.00 LEI

    Sub insulele Japoniei traieste un somn. Sora il uraste. Somnul s-a zvarcolit si a provocat un cutremur atat de puternic, incat a crapat timpul. A distrus casa Sorei si a luat-o pe mama sa. Acum, ea si tatal ei, om de stiinta, traiesc aproape de fusuri - locuri salbatice, abandonate, periculoase. Acolo timpul se deformeaza, amintirile se sfarama si rasar umbre, licariri ale lucrurilor care nu sunt in intregime umane. Dupa ce si tatal Sorei dispare, ea nu are de ales decat sa se aventureze in aceste spatii interzise pentru a-l gasi pe el, pentru a-si gasi mama si, poate, pentru a gasi chiar somnul...

  • Focul din sange (seria Foc si dorinta, vol. 3)
    69.99 LEI
    Focul din sange este al treilea volum din seria Foc si dorinta.

    Singurul lucru care poate salva acum taramurile este unicul lucru mai puternic decat parcele.
     
    Dupa uimitoarea tradare ce are drept consecinta capturarea de catre falsul Rege al Zeilor a Serei si a periculos de seducatorului conducator al Tinuturilor Umbrelor, de care ea este nebuneste indragostita, un singur lucru se mai poate face pentru a-l elibera pe Nyktos si a impiedica fortele din Tinuturile Umbrelor sa invadeze Dalosul si sa starneasca un razboi intre zeii primitivi. Insa Kolis nu poate fi manipulat cu usurinta - nici dupa o viata intreaga de antrenament in acest sens. In vreme ce Revenantul lui preferat sustine cu insistenta ca Sera nu este nimic mai mult decat o minciuna, firea capricioasa a lui Kolis si straniul lui simt al onoarei o zdruncina pana in strafunduri pe Sera, pe care nimic nu ar fi putut-o pregati pentru cruzimile ce au loc la curtea zeului si pentru adevarurile socante ce ii sunt dezvaluite.
  • Magnolia Parks
    59.99 LEI
    Oare poti muri de inima franta? Si daca mi-ar deschide trupul, s-ar vedea, sangerand, dragostea pentru el?

    De cate iubiri ai parte intr-o viata?
     
    Ea este o tanara londoneza mondena, frumoasa, individualista si usor nevrotica. El este cel mai fotografiat baiat rau din Marea Britanie si, totodata, cel care i-a frant inima. Dar Magnolia Parks si BJ Ballentine sunt meniti sa fie impreuna... nu-i asa?
  • Leii de pe Marte
    35.00 LEI
    Am petrecut ore intregi cufundat in cartea cu animale. Mi-a placut sa invat despre vietatile de pe Pamant. Mi se par extrem de ciudate. De exemplu, girafele. Cum de nu se rastoarna din cauza acelui gat lung? Sau serpii. Cum se misca daca nu au picioare? Si pinguinii. Chiar pot sta pe bucati de gheata plutitoare? Dar leii sunt preferatii mei. Cum sa nu iubesti aceste pisici imense? Sunt fiinte sociale si traiesc in grupuri numite familii. Se ajuta intre ei si isi cresc puii impreuna. Seamana cu noi. Toti adultii nostri ne-au crescut laolalta. Dar o fraza mi-a atras atentia: Leii respinsi de familie nu supravietuiesc multa vreme.
  • Copacul lumii
    40.01 LEI

    Marta poate să afle lucruri despre oameni doar atingându-le hainele, ca și cum toate emoțiile și amintirile lor ar fi fost absorbite în țesătură.

    Asta din ziua în care a căzut din copac și a rămas oarbă de un ochi.

    Hotărâtă să-și înțeleagă puterea ciudată cu care a fost înzestrată, Marta pleacă în Norvegia, la bunica ei Mormor – însă bunica este moartă, iar în casa ei s-a aciuat un tânăr ciudat.

    Apoi roata de tors începe să se învârtească de una singură, iar groaza se insinuează în viața Martei, care se vede nevoită să ia o decizie imposibilă…

  • Un an haihui
    Preț special 28.78 LEI Preț standard 38.38 LEI

    • O carte castigatoare a Medaliei Newbery

    Nici nu ajunge bine Mary Alice la bunica Dowdel, ca e deja luata in primire si dusa direct la scoala. Marea Criza afecteaza lumea intreaga, iar adolescenta de cincisprezece ani e nevoita sa locuiasca un an intr-un orasel unde toti stiu totul despre oricine, ba chiar si lucruri care nu s-au intamplat inca. Bunica e neschimbata, sau poate doar un pic mai plina de viata si mai hazlie. Cand esti adolescenta, iti prinde tare bine sa ai pe cineva ca ea prin apropiere. Colegii de scoala ii cam stiu de frica - mai ales ca se pricepe sa foloseasca o pusca. Placintele de nuca si dovleac, vanatoarea de vulpi in toiul noptii, grija fata de vecini sunt doar cateva din preocuparile obisnuite ale doamnei Dowdel. La capatul unui an, Mary Alice invata multe despre micul orasel, despre sensibilitatea si inima frumoasa a severei si imprevizibilei bunici, si despre viata.

    In aceasta continuare amuzanta si emotionanta a cartii Departe de Chicago, Peck ne arata inca o data ca viata la tara poate fi oricum, numai nu plictisitoare. - Publishers Weekly

  • Tronul prizonierului
    59.00 LEI

    Prizonier în Citadela Acului de Gheață și aflat la mila unei regine monstruoase, prințul Oak plătește pentru trădarea sa, nevoit să se bazeze pe farmecul și ingeniozitatea lui ca să supraviețuiască.

    În timp ce Înaltul Rege Cardan și Înalta Regină Jude sunt dispuși să recurgă la orice mijloace pentru a-și recupera moștenitorul furat, Oak va trebui să ia o hotărâre crucială: fie va încerca să recâștige încrederea fetei pe care a iubit-o întotdeauna, fie va rămâne loial Regatului Elfhame și va pune capăt domniei lui Wren – chiar și cu prețul vieții ei.

    Pe măsură ce un nou război se profilează la orizont și trădările se țin lanț, nici viclenia lui Oak, nici înțelepciunea lui nu vor fi îndeajuns pentru a-i menține în viață pe toți cei pe care îi iubește.

    Însă pe cine va sacrifica?

Filter by

Preț

Editura