Clasa a III-a

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 69

  • Ortograme. Caiet pentru exersare intensiva. Clasele a II-a si a III-a
    24.50 LEI
    De ce sa alegi LEXICPro? • Colectia ajuta orice elev sa-si atinga potentialul de invatare • Se bazeaza pe dezvoltarea si imbogatirea cunostintelor de limba romana, printr-o metoda sistematica • Dezvolta competentele de scriere corecta, si de intelegere a sensului cuvintelor • Copilul poate sa rezolve singur exercitiile si sa se autoverifice, iar aceasta independenta il va motiva sa invete singur
  • Fractii. Caiet pentru exersare intensiva. Clasele III-IV
    30.00 LEI
    Caietul de lucru contine stickere aurii in forma de stelute, pentru a decora Diploma pentru cel mai perseverent elev inclusa. In Fractii pentru clasele a III-a si a IV-a: • se invata reprezentarea fractiilor si citirea lor; • se exerseaza: - compararea fractiilor, - ordonarea fractiilor, - adunarea fractiilor cu acelasi numitor, - scaderea fractiilor cu acelasi numitor.
  • Campioni la scrierea corecta. Clasele III-IV
    25.00 LEI
    Campioni la scrierea corecta. Exercitii de vocabular, ortografie si punctuatie pentru clasele III-IV Campioni la scrierea corecta clasele III-IV - exercitii de vocabular, ortografie si punctuatie este o lucrare conceputa sub forma unui caiet care se adreseaza elevilor din clasele primare III-IV ce vor sa-si fixeze cunostintele dobandite la clasa.
  • Minutul de comunicare. Clasele a III-a si a IV-a
    19.90 LEI
    Minutul de lectura pentru clasele a III-a si a IV-a. Tehnici active pentru dezvoltarea competentei de comunicare in limba romana Aceasta carte ofera tehnici active pentru dezvoltarea competentei de lectura pentru ca elevii trebuie invete sa initieze o conversatie, sa-si exprime punctele de vedere, sa-si argumenteze ideile si sa-si interiorizeze mesajele. Contine texte literare originale, special realizate, dar si texte stiintifice, activitati de lucru cu textul, totul intr-un format atractiv.
  • Ma pregatesc pentru concursuri. Limba si literatura romana pentru clasele a III-a si a IV-a
    39.00 LEI
    Structura testelor presupune selectarea a doua tipuri de texte, text literar (Subiectul I) si text nonliterar (Subiectul al II-lea), astfel incat sa existe o reflectare a continuturilor asimilate in clasele I-IV, dar si o continuitate in ceea ce priveste dinamica subiectelor concepute in cadrul evaluarilor nationale din viitorii ani de studiu ai copilului.
  • Matex. 40 de teste pentru exersarea competentelor matematice. Clasa a III-a
    12.00 LEI
    Epuizat din stoc
    Matex 3: Auxiliar pentru clasa a III-a. 40 de teste pentru exersarea competentelor matematice
  • Gramatica limbii romane. Clasa a III-a
    24.99 LEI
    Culegerea de Gramatica a limbii romane pentru clasa a III-a contine o varietate de exercitii structurate conform programei scolare in vigoare. Diversitatea cerintelor asigura insusirea, consolidarea si aprofundarea cunostintelor care vizeaza notiuni de vocabular, de gramatica, de ortografie si punctuatie. Elevii sunt pusi in situatii de aplicare a cunostintelor pe diferite niveluri de dificultate si de creare de texte. La sfarsitul fiecarei unitati sunt propuse evaluari - asociate continuturilor lucrate, urmate de exercitii de aprofundare/recuperare si de exercitii de dezvoltare.
  • Exerseaza cu Aramis. Matematica. Fise de evaluare - Clasa a III-a
    29.99 LEI
    Lucrarea, conceputa in conformitate cu programa scolara in vigoare vine in sprijinul elevilor, printr-o serie de activitati de invatare concepute intr-o maniera prietenoasa, interactiva si moderna si contribuie la formarea si dezvoltarea competentelor generale si specifice acestei discipline.
  • Exerseaza cu Aramis. Limba si literatura romana. Fise de evaluare - Clasa a III-a
    29.99 LEI
    Lucrarea, conceputa in conformitate cu programa scolara in vigoare vine in sprijinul elevilor, printr-o serie de activitati de invatare concepute intr-o maniera prietenoasa, interactiva si moderna si contribuie la formarea si dezvoltarea competentelor generale si specifice acestei discipline.
  • Exerseaza cu Aramis. Matematica si explorarea mediului. Fise de lucru - Clasa pregatitoare
    24.99 LEI
    Matematica si explorarea mediului. Exerseaza cu Aramis. Fise de lucru pentru clasa pregatitoare Caietul asigura fisele de lucru utile elevilor in parcurgerea unitatilor de continut, exercitii si jocuri didactice specifice care respecta logica de structurare si organizare a lectiilor didactice, ofera modele de rezolvare-reper. Activitatile sunt sustinute cu material didactic adecvat atat cele frontale, cat si cele independente, iar jocurile didactice specifice stimuleaza invatarea, initiativa si autonomia. Lucrarea poate fi un instrument eficient si util elevilor.
  • Sa deslusim tainele matematicii. Culegere pentru clasa a III-a
    29.99 LEI
    Un mijloc excelent de fixare si aprofundare a cunostintelor, prezenta Culegere de matematica pentru clasa a III-a vine in intampinarea nevoilor tuturor categoriilor de elevi, oferind posibilitatea deslusirii gradate - de la simplu la complex - a tainelor matematicii. Materialul inclus este structurat astfel incat sa raspunda fiecarei exigente curriculare, urmand capitol cu capitol actuala programa scolara si oferind posibilitatea antrenarii eficiente a mintii in scopul dezvoltarii unei gandiri logice si practice, capabila sa aplice notiunile abstracte in concretul inconjurator. Urmand pasii indicati de lucrarea noastra, acumularea se va face lin, aproape pe neobservate, iar trecerea la un nivel superior va veni de la sine, fara sfortari, insa cu bucuria reusitei, alimentand astfel dorinta de a merge mai departe. O recomandam atat elevilor, cat si indrumatorilor lor - dascali si parinti.
  • Portofoliul meu de limba si literatura romana. Clasa a III-a
    29.90 LEI
    Portofoliul meu de Limba și literatura română pentru clasa a III-a este cel mai bun instrument educațional pentru elevi de a descoperi și fixa cunoștințele specifice limbii române și de a dezvolta abilitățile necesare.
  • Limba si literatura romana. Caiet de lucru pentru clasa a III-a
    27.90 LEI
    Caietul de lucru Limba și literatura română pentru clasa a III-a este cel mai bun instrument educațional pentru elevi de a descoperi și fixa cunoștințele specifice limbii române și de a dezvolta abilitățile necesare de înțelegere a textului.
  • Sunt imbatabil. Editie Inghetata. 9-10 ani
    29.90 LEI
    De la Clasa a III-a la Clasa a IV-a 420 de întrebări și răspunsuri din română, matematică, istorie, geografie și limbi străine, care te ajută să fii imbatabil.
  • Sunt imbatabil. Editie Inghetata. 8-9 ani
    29.90 LEI
    De la Clasa a II-a la Clasa a III-a 420 de întrebări și răspunsuri din română, matematică, istorie, geografie și limbi străine, care te ajută să fii imbatabil.
  • La drum cu Vrajitorul din Oz. Caiet de lucru pentru vacanta de vara. Clasa a III-a
    25.00 LEI
    Caietul de lucru pentru vacanța de vară – clasa a III-a îi poartă pe copiii care tocmai au terminat școala într-o nesfârșită serie de peripeții, alături de Dorothy și cățelul ei, Toto. Împreună cu cele două personaje și prietenii lor, ei își vor aminti cunoștințele de Limba și literatura română și Matematică, pe care le-au dobândit în cursul anului școlar. Exercițiile propuse sunt interactive și amuzante și îi ajută pe elevi să fie pregătiți pentru începutul clasei a IV-a.
  • Limba si literatura romana. Exercitii, fise de lucru, teste de evaluare. Clasa a III-a
    29.51 LEI
    Limba și literatura română – caiet clasa a III-a este elaborat conform programei în vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 5003/02.12.2014. Lucrarea conţine exerciţii, teste de evaluare iniţială, stadială și finală, dar și autoevaluări, fiind utilă atât în activităţile de învăţare standard, cât și în pregătirea suplimentară a elevilor.
  • Matematica. Exercitii, probleme, jocuri, teste de evaluare. Clasa a III-a
    29.51 LEI
    Lucrarea conţine exerciţii, teste de evaluare iniţială,stadială și finală, dar și autoevaluări, fiind utilă atâtîn activităţile de învăţare standard, cât și în pregătirea suplimentară a elevilor.
  • Reușesc mai mult. Teste de performanță
    25.00 LEI
    Reusesc mai mult - teste de performanta pentru clasa a III-a se adreseaza cadrelor didactice, dar si parintilor care doresc sa-si sustina copiii in activitatea de pregatire suplimentara la disciplinele Limba si literatura romana si Matematica.
  • Cartea de literatură pentru învățământul primar
    Preț special 33.67 LEI Preț standard 44.90 LEI
    Lucrarea își propune să vină în ajutorul elevilor din clasele primare, fiind un sprijin în consolidarea, dezvoltarea și aprofundarea conceptelor referitoare la textul literar, textul nonliterar textul funcțional și textul multimodal.
  • Limbi straine. Limba engleza
    10.50 LEI
    Caietul conține exerciții care pot fi rezolvate în doar 10 minute și ajută copilul să-și folosească eficient timpul de studiu. Caietul se adresează în special copiilor care sunt deja familiarizați cu limba engleză și care doresc să aprofundeze noțiuni alegramaticii. Poate fi o cale de a exersa cele învățate la școală sau se poate folosi în mod independent. Caietul cu activități îi va testa copilului capacitatea de memorare a cuvintelor. 
  • Gramatica. Partile de vorbire
    10.50 LEI
    Caietul conține definiții, explicații și exerciții care pot fi rezolvate în doar 10 minute și ajută copilul să-și folosească eficient timpul de studiu.
  • Mate. Inmultirea
    10.50 LEI
    Caietul conțineexerciții de înmulțire a numerelor de la 0 la 10, ce pot fi rezolvate în doar 10 minute și ajută copilul să-și folosească eficient timpul de studiu. Acest caiet este potrivit pentru copiii care doresc să exerseze operațiile de înmulțire care sunt mai dificil de reținut. Poate fi o cale de a exersa cele învățate la școală sau se poate folosi în mod independent. Cu ajutorul acestui caiet, copilul va învăța să rezolve un calcul matematic și își va îmbunătăți capacitatea deconcentrare, atenția, logica și memoria.
  • Ortograme. Partea I
    10.50 LEI
    Caietul conține explicații și exerciții care pot fi rezolvate în doar 10 minute și ajută copilul să-și folosească eficient timpul de studiu. În procesul de învățare a limbii române, este necesar să se cunoască foarte bine partea de gramatică, pentru ca cei mici să scrie cât mai corect. Cele mai folosite greșeli se pare că suntortogramele. Prin urmare, lucrarea vine în sprijinul copiilor care încă nu s-au familiarizat cu scrierea lor.
  • Părți de vorbire și de propoziție • clasele III-IV
    35.00 LEI
    Pentru a atinge succesul academic, orice elev trebuie să exerseze în fiecare zi cunoștințele dobândite la școală. Doar 10 minute pot fi suficiente pentru formarea unei rutine de lucru zilnic, care îl ajută pe copil să înțeleagă mai bine ceea ce a învățat, iar pe părinte – să observe și să evalueze progresele. Caietul de activități suplimentare Părți de vorbire din colecția Exersez 10 minute pe zi conține exerciții cu substantivul, adjectivul, pronumele personal, verbul, subiectul, predicatul, propoziția simplă, părți secundare de propoziție, propoziția dezvoltată, tipuri de propoziții.
  • Limba și literatura română. Manual pentru clasa a III-a
    25.00 LEI

    Autori: BOGDAN Ionela Catalina; BRICEAG Adriana; DOROBANȚU Dumitru Săndel; GRIGORE Maria Ionela; NICOLAE Mariana Alina

  • Campioni la scrierea corectă. Exerciții de vocabular, ortografie și punctuație. Clasele III-IV
    20.00 LEI

    Campioni la scrierea corectă clasele III-IV – exerciții de vocabular, ortografie și punctuație este o lucrare concepută sub forma unui caiet care se adresează elevilor din clasele primare III-IV ce vor să-și fixeze cunoștințele dobândite la clasă. Caietul este structurat în: vocabular (despărțirea în silabe, sensurile cuvintelor, familia de cuvinte, omonime, sinonime, antonime), semne de punctuație, scrierea cu literă dublă, scrierea cu i, ii, iii, ortograme și teste finale pentru fiecare clasă. Exercițiile propuse sunt variate și ingenios realizate de autori pentru a-i atrage pe cei mici. Fiecare capitol este însoțit de fișe de recapitulare și de evaluare.

  • Vocabularul limbii române pentru învățământul primar. Călătorie printre cuvinte cu Amadeus și ReMi
    Preț special 35.63 LEI Preț standard 47.50 LEI

    Lucrarea își propune să vină în ajutorul elevilor din clasele primare, fiind un sprijin în consolidarea, dezvoltarea și aprofundarea noțiunilor lexicale studiate în școală. În conținutul acesteia se regăsesc capitole destinate celor mai importante elemente de vocabular – sinonime, antonime, omonime, paronime –, precum și capitole în care autoarele abordează și explică greșeli frecvent întâlnite în limba română. Fiecare capitol prezintă noțiuni teoretice susținute de câte un dicționar uzual și de exerciții, elaborate conform itemilor prezenți în evaluările naționale de la clasa a II-a și de la clasa a IV-a.

    Volumul oferă exerciții variate pentru înțelegerea și aplicarea noțiunilor de lexic, urmate de îndrumări în elaborarea răspunsurilor și rezolvări complete.

    Materialul nu își propune să fie doar un dicționar, ci o resursă de sprijin pentru înțelegerea elementelor lexicale într-o manieră prietenoasă, Amadeus și ReMi – cele două personaje cunoscute din volumul Gramatica limbii române pentru învățământul primar. Învăț și exersez cu Amadeus și ReMi, însoțind din nou elevii în călătoria spre tainele limbii române.

    Prin complexitatea sa, lucrarea oferă îndrumare într-un mod accesibil și amuzant pentru elevi. Totodată este un instrument practic atât pentru cadrele didactice, cât și pentru părinți.

  • Scrisorile verii. Caiet de vacanță. Clasa a III-a
    21.50 LEI

    Un concept unic pe piața editorială prin prezentarea conținuturilor sub forma corespondenței dintre copii, ori dintre aceștia și adulți; se exersează în acest fel competența de comunicare în situații concrete de viață, lucru pe care programa școlară îl subliniază în repetate rânduri.

    Noutățile prezentelor lucrări constau în:

    – integrarea unor conținuturi variate, din disciplinele de bază la ciclul primar: comunicare în limba română, matematică și explorarea mediului, dezvoltare personală (la clasele I – II) și limba română, matematică, științe ale naturii, educație civică (clasele III-IV);

    – activitățile propuse sunt centrate pe învățarea prin descoperire, ca fundament al unei învățări solide, de lungă durată: copilul cercetează, se documentează, argumentează, formulează probleme și puncte personale de vedere;

    – jocurile propuse pun accent pe unele componențe psihologice în plină dezvoltare la aceasta vârstă: atenția, gândirea critică, inteligența emoțională, capacitatea de disociere și sinteză.

  • Matematica pe înțelesul școlarilor. Metode de rezolvare a exercițiilor și problemelor de matematică
    39.95 LEI

    Aplicații pentru elevii claselor a III-a și a IV-a
    Ediția a IV-a revăzută și adăugită

    Matematica pe înţelesul şcolarilor este un auxiliar curricular conceput pentru a-i sprijini pe elevi, cuprinzând teme semnificative conform programelor şcolare actuale. Structura şi conţinuturile matematice din acest volum le oferă elevilor posibilitatea să abordeze exerciţii şi probleme cu grad mare de dificultate, care nu sunt cuprinse în manualele şcolare.

    • Determinarea unui termen/factor necunoscut folosind ordinea operaţiilor
    • Determinarea cifrelor unui număr folosind descompunerea numerelor
    • Aplicarea proprietăţilor operaţiilor aritmetice
    • Probleme de sumă şi raport
    • Probleme de diferenţă şi raport
    • Probleme combinate
    • Metoda mersului invers
    • Metoda falsei ipoteze şi metoda ipotezelor
    • Probleme de transfer
    • Probleme cu conţinut geometric
Filter by

Preț

Editura