Anatomia și fiziologia omului. Compendiu

în stoc
SKU
a255384
Preț special 59.93 LEI Preț standard 79.91 LEI
Pe scurt
Realizat de un colectiv de autori alcătuit din cadre didactice care predau sau au predat anatomia și fiziologia omului în cadrul Universității de Medicină și Farmacie„ Carol Davila” din București, acest compendiu este conceput ca o prezentare sintetică a cunoștințelor pe care trebuie să le acumuleze cel ce dorește să se pregătească serios și să se perfecționeze într-unul dintre domeniile complexe și de mare interes ale biologiei. Ediția a III-a adăugită
Mai multe informații
EdituraCorint
Ediția cărții a III-a
ISBN 9786060881544
Număr de pagini 480
Formatul cărţii 16.5 x 23.5 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAnatomia și fiziologia omului. Compendiu
Rating-ul tău

Realizat de un colectiv de autori alcătuit din cadre didactice care predau sau au predat anatomia și fiziologia omului în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, acest compendiu este conceput ca o prezentare sintetică a cunoștințelor pe care trebuie să le acumuleze cel care dorește să se pregătească temeinic și să se perfecționeze într-unul dintre domeniile complexe și de mare interes ale biologiei.

Valorificându-și experiența științifică și didactică acumulată de-a lungul anilor, cei care au colaborat la elaborarea și pregătirea acestui volum și-au propus să pună la îndemâna diverselor categorii de cititori cărora li se adresează un instrument de lucru util în aprofundarea cunoștințelor și a datelor acumulate anterior, oferindu-le un punct de sprijin atât de necesar pentru desăvârșirea pregătirii lor profesionale.

Dintre disciplinele medicinei, anatomia este strâns legată de imagistică. Din acest motiv, autorii au considerat că este oportun să introducă și capitolele de topografie toraco-pleuro-pericardică și de imagistică.

Noțiunile de topografie și de imagistică sunt prezentate într-o formă didactică clară, ușor accesibilă atât pentru studenții la medicină, cât și pentru elevi.

Autorii au urmărit coroborarea datelor anatomoclinice cu cele de imagistică, dovedind în acest fel caracterul interdisciplinar.

Lucrare esențială pentru:

  • elevii liceelor cu profil teoretic și ai școlilor sanitare postliceale;

  • candidații la examenele de admitere la facultățile de medicină;

  • studenții facultăților de profil;

  • asistenții medicali și medicii stagiari.