Anatomia Pilates

în stoc
SKU
a268759
Preț special 71.25 LEI Preț standard 95.00 LEI
Pe scurt
Pilates așa cum nu ai mai văzut niciodată! Cu descrieri detaliate, instrucțiuni pas cu pas și 46 de exerciții superb ilustrate, Anatomia Pilates, ediția a II-a, te va ajuta să aprofundezi metodele de întindere, întărire și coordonare fină a mușchilor specifici. Poți vedea care mușchi sunt activați și cum sunt legate între ele respirația, alinierea și mișcarea, în timp ce lucrezi pentru tonifierea corpului, stabilizarea centrului, îmbunătățirea echilibrului și creșterea flexibilității.
Mai multe informații
EdituraTrei
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-606-789-421-9
Traducător Alexandra Hansa, Constantin Dumitru-Palcus
Număr de pagini 316
Formatul cărţii 17 x 30 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAnatomia Pilates
Rating-ul tău

Pilates așa cum nu ai mai văzut niciodată!

Cu descrieri detaliate, instrucțiuni pas cu pas și 46 de exerciții superb ilustrate, Anatomia Pilates, ediția a II-a, te va ajuta să aprofundezi metodele de întindere, întărire și coordonare fină a mușchilor specifici. Poți vedea care mușchi sunt activați și cum sunt legate între ele respirația, alinierea și mișcarea, în timp ce lucrezi pentru tonifierea corpului, stabilizarea centrului, îmbunătățirea echilibrului și creșterea flexibilității.

Folosește secțiunile „Personalizați-vă practica" ale fiecărui exercițiu pentru a-ți varia practica și a-ți adapta antrenamentele în funcție de nevoi. Modificările fac ca fiecare exercițiu să fie mai accesibil, variațiile adaugă varietate, iar progresiile cresc dificultatea fiecărui exercițiu și servesc drept repere valoroase în drumul tău spre exerciții Pilates mai avansate. De asemenea, sunt incluse tehnici de respirație, concentrare și conștientizare de sine, oferind o experiență unică.

Fie că abia începi să explorezi frumusețea și beneficiile acestei discipline, fie că o practici deja de câțiva ani, Anatomia Pilates este o carte de referință unică, pe care o vei consulta mereu.

Rael Isacowitz este practicant și instructor de Pilates renumit pe plan mondial, cu o experiență de peste 30 de ani. În 1989, a înființat Body Arts and Science International (BASI) Pilates, care s-a transformat într-una dintre cele mai importante organizații de educație Pilates din lume. A scris cărți și manuale, a produs DVD-uri, a creat un software Pilates BASI interactiv.

Karen Clippinger este profesoară emerită la Universitatea din Long Beach, California, unde a predat timp de 19 ani anatomie funcțională pentru dans și Pilates. De asemenea, la BASI Pilates predă programe de certificare Pilates.