Angelique

în stoc
SKU
a258065
49.00 LEI
Pe scurt
Cel mai citit autor francez al ultimului deceniu Chiar si ingerii au demonii lor... Paris, Craciunul anului 2021. Dupa un atac de cord, Mathias Taillefer se trezeste intr-un salon de spital. O fata necunoscuta sta la capataiul lui. Este Louise Collange, o studenta venita voluntar sa le cante la violoncel pacientilor. Din vorba in vorba, ea afla ca Mathias este politist si ii cere sa redeschida un caz mai ciudat. La inceput reticent, el accepta in cele din urma sa o ajute. Din acest moment, amandoi sunt prinsi intr-un angrenaj mortal. Intens, neasteptat, captivant, un labirint de emotii in care certitudinile de pe o pagina nu sunt niciodata si cele de pe pagina urmatoare.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Fiction Connection
ISBN 978-606-401-879-3
Traducător Liliana Urian
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAngelique
Rating-ul tău

Cel mai citit autor francez al ultimului deceniu

Chiar si ingerii au demonii lor... Paris, Craciunul anului 2021. Dupa un atac de cord, Mathias Taillefer se trezeste intr-un salon de spital. O fata necunoscuta sta la capataiul lui. Este Louise Collange, o studenta venita voluntar sa le cante la violoncel pacientilor. Din vorba in vorba, ea afla ca Mathias este politist si ii cere sa redeschida un caz mai ciudat. La inceput reticent, el accepta in cele din urma sa o ajute. Din acest moment, amandoi sunt prinsi intr-un angrenaj mortal. Intens, neasteptat, captivant, un labirint de emotii in care certitudinile de pe o pagina nu sunt niciodata si cele de pe pagina urmatoare. 
 
Nascut in 1974 in Antibes, pe Riviera Franceza, Guillaume Musso s-a indragostit de literatura de la o varsta frageda. Mare parte din timpul liber si-l petrecea citind carti de la biblioteca unde lucra mama lui, iar concursul de povestiri la care a participat in gimnaziu l-a ajutat sa descopere placerea scrisului, care nu l-a mai parasit de atunci. La 19 ani, a plecat in Statele Unite, unde a petrecut cateva luni la New York si in New Jersey, vanzand inghetata si locuind impreuna cu muncitori din diverse tari. Cu mintea doldora de povesti, s-a intors in Franta, si-a luat licenta in stiinte economice si a fost o vreme profesor.  Cu carti traduse in 44 de limbi si vandute in peste 11 milioane de exemplare in intreaga lume, Musso este unul dintre cei mai apreciati autori francezi de thrillere.