Anii adolescenței. Șapte pași simpli pentru a reuși în educarea copiilor în vremea independenței (13-19 ani)

în stoc
SKU
a229401
Preț special 41.25 LEI Preț standard 55.00 LEI
Pe scurt

Hedvig Montgomery, psihoterapeut de familie cu peste două decenii de experiență clinică, este autoarea seriei Parentingul magic și ține seminarii de educație parentală în cadrul organizației Famlab. Seria celor cinci cărți traduse la Trei este considerată noua biblie de parenting din țările nordice.

Odată intrat în tumultul adolescenței, copilul tău pare că vrea să dărâme tot ce ați construit până atunci împreună. Tu nu mai ești punctul său de reper, cel căruia îi cere sfaturi și la care vine să se plângă. Și, în fond, chiar așa trebuie să se întâmple. În același timp, nu uita că adolescentul tău nu e încă suficient de copt pentru a se descurca de unul singur. Dă-i de înțeles că ești acolo, că-l vei ajuta și îl vei înțelege – chiar dacă în puținele momente în care e dispus să te asculte, îți vine mai degrabă să-l cicălești. Păstrează deci legătura afectivă cu adolescentul tău și fii pregătit să-l susții atunci când se teme că nu destul de bun, când suferă din dragoste sau când se confruntă cu singurătatea, cu tentația alcoolului și drogurilor sau cu hărțuielile online.

Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Psihologie practica pentru parinti
ISBN 9786064010148
Traducător Ivona Berceanu
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 16.5 x 23.5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Nou Default
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAnii adolescenței. Șapte pași simpli pentru a reuși în educarea copiilor în vremea independenței (13-19 ani)
Rating-ul tău