Anne Frank. Biografie ilustrata

în stoc
SKU
a259012
29.90 LEI
Pe scurt
Seria Biografie ilustrata descrie in culori vii vietile unor oameni extraordinari, prezentand intr-un mod nou si captivant peste 250 de intamplari fascinante. Poate ai aflat deja ca Anne Frank a scris un jurnal, dar stiai ca avea o pisica pe care o chema Moortje? Sau ca ii placea sa patineze? Aceasta relatare grafica a vietii ei le prezinta copiilor o imagine a lumii in care Anne a crescut, oferindu-le in acelasi timp informatii educative despre aproape orice, de la Al Doilea Razboi Mondial la pericolul prejudecatilor.
Mai multe informații
EdituraNiculescu
Colecție Niculescu Kids
ISBN 978-606-380-807-4
Traducător Antonia Girmacea
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 21 x 25 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAnne Frank. Biografie ilustrata
Rating-ul tău

Seria Biografie ilustrata descrie in culori vii vietile unor oameni extraordinari, prezentand intr-un mod nou si captivant peste 250 de intamplari fascinante.

Poate ai aflat deja ca Anne Frank a scris un jurnal, dar stiai ca avea o pisica pe care o chema Moortje? Sau ca ii placea sa patineze? Aceasta relatare grafica a vietii ei le prezinta copiilor o imagine a lumii in care Anne a crescut, oferindu-le in acelasi timp informatii educative despre aproape orice, de la Al Doilea Razboi Mondial la pericolul prejudecatilor.