Anul care îți va schimba viața

în stoc
SKU
a267709
Preț special 41.24 LEI Preț standard 54.99 LEI
Pe scurt

Dacă ești într-o perioadă de schimbare, dacă străbați drumul dintre cum ești și cum ai vrea să fii, nu uita că cine îți dorești să devii se află deja înăuntrul tău. Mintea te ajută să faci pașii necesari pentru a ajunge la o destinație pe care sufletul tău profund a ales-o deja.

Ai doar nevoie de câteva îndrumări care să-ți ușureze parcursul și exact asta își propune să ofere noua carte a Briannei Wiest, autoarea bestsellerului Vindecarea începe când ești pregătit. Organizat sub forma a 365 de sfaturi, meditații și încurajări, volumul de față este un ajutor indispensabil pentru toți cei care vor să ducă o viață în acord cu adevărurile lor interioare.

Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Orion
ISBN 9786064312488
Traducător Irina Maria Borțoi
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAnul care îți va schimba viața
Rating-ul tău

Dacă ești într-o perioadă de schimbare, dacă străbați drumul dintre cum ești și cum ai vrea să fii, nu uita că cine îți dorești să devii se află deja înăuntrul tău. Mintea te ajută să faci pașii necesari pentru a ajunge la o destinație pe care sufletul tău profund a ales-o deja.

Ai doar nevoie de câteva îndrumări care să-ți ușureze parcursul și exact asta își propune să ofere noua carte a Briannei Wiest, autoarea bestsellerului Vindecarea începe când ești pregătit. Organizat sub forma a 365 de sfaturi, meditații și încurajări, volumul de față este un ajutor indispensabil pentru toți cei care vor să ducă o viață în acord cu adevărurile lor interioare.

„Milioane de cititori din întreaga lume au găsit alinare și îndrumare în cărțile Briannei. Anul care îți va schimba viața este un excelent ghid pe drumul dificil al transformării de sine.“
Booktopia.com

„O carte care te va ajuta să‑ți descoperi adevărul interior și te va inspira să faci schimbările de care ai nevoie.“
Collective World

„Există o putere formidabilă în a nu ști. A nu ști ce urmează, a nu ști ce să hotărăști, a nu ști cum vei ajunge acolo unde știi că vrei și trebuie să ajungi. Fiecare clipă conține portaluri către noi oportunități, iar când alegi să pășești prin unul dintre ele, îți pui la dispoziție realități care mai înainte erau invizibile.“
Brianna Wiest

Brianna Wiest este autoarea bestsellerelor internaționale Tu ești muntele (Orion, 2022), 101 eseuri care îți vor schimba modul de a gândi (Orion, 2023) și Vindecarea începe când ești pregătit (Orion, 2023), care s-au tradus în peste douăzeci de limbi și s-au vândut în peste două milioane de exemplare. Brianna este, de asemenea, autoarea a două volume de poezie, Salt Water (2020) și Ceremony (2021). Cărțile ei au fost elogiate de USA TodayForbesHuffPost și de site-ul Thought Catalog, unde publică eseuri în mod constant. Locuiește cu soțul ei în Big Sur, California.