Arbustii fructiferi - cultivare si ingrijire

în stoc
SKU
a107173
39.90 LEI
Pe scurt
Arbustii fructiferi sunt plante cunoscute si apreciate din timpuri stravechi, pentru fructele lor gustoase, zemoase si parfumate.

Dupa prezentarea unui scurt istoric al acestor arbusti, din care realizam cat de mult au insemnat fructele lor in viata si sanatatea oamenilor, din cele mai vechi timpuri si pana in prezent, in aceasta carte ne sunt descrisi principalii arbusti cu fruct de tip baca, precum si hibrizii obtinuti de-a lungul timpului din acestia, in scopul realizarii unei recolte imbunatatite, mai rezistente la boli si, desigur, a unor fructe cat mai gustoase.


Pas cu pas, cititorii sunt informati cum sa aleaga pentru propria gradina arbustii potriviti, cum sa-i planteze in cele mai bune conditii, in ce consta lucrarile de intretinere a acestor plante, cum se inmultesc arbustii fructiferi, dar si care sunt bolile lor cele mai frecvente si mijloacele eficiente de combatere a acestora.


Totodata, sunt prezentate notiuni despre produsii secundari ai metabolismului acestor plante, iar in final cititorilor le sunt oferite retete si sugestii interesante legate de conservarea produselor obtinute din gradina de langa casa.

Mai multe informații
EdituraCasa
Colecție Gradina noastra
ISBN 9786068527499
Număr de pagini 92
Tip copertă brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsArbustii fructiferi - cultivare si ingrijire
Rating-ul tău