Arhipelagul

în stoc
SKU
a203812
99.00 LEI
Pe scurt
ARHIPELAGUL este un joc de strategie provocator în care jucătorii au nevoie unul de altul pentru a forma un plan de lucru de acțiune. Jucătorii merg la pescuit într-un arhipelag din China. Ei prind 6 specii diferite de pește și le aduc pe piață. Fiecare specie necesită propria momeală, deci nu este întotdeauna ușor de prins pește imediat. Și un rechin ar putea veni alături și poate fura momeala!
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 5
Varsta +10 ani
Autorul Jocului Jim Deacove
Durata Jocului 60 de min
Tipul de Joc Joc de cooperare
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsArhipelagul
Rating-ul tău

ARHIPELAGUL este un joc de strategie provocator în care jucătorii au nevoie unul de altul pentru a forma un plan de lucru de acțiune.

Jucătorii merg la pescuit într-un arhipelag din China. Ei prind 6 specii diferite de pește și le aduc pe piață. Fiecare specie necesită propria momeală, deci nu este întotdeauna ușor de prins pește imediat. Și un rechin ar putea veni alături și poate fura momeala!

Împreună, jucătorii încearcă să completeze toate comenzile de pe piață. Dar, precum  veniturile de joc, navigația devine mai dificilă atunci când se formează mai multe furtuni. De asemenea momeala, combustibilul și alte echipamente vor fi mai greu de obținut. Din fericire, jucătorii le pot împărți între ei.

Conceptul nou de “jocuri de cooperare” lansat de Sunny Games are la baza joaca in echipa, indiferent de varsta jucatorilor. Urmarind un concept psihologic pentru dezvoltare personala, jocurile de cooperare elimina notiunea de competitivitate si atributele de “castigator” versus “pierzator” Astfel sunt diminuate complexele de inferioritate ce pot afecta copiii, iar in lumea jocurilor Sunny Games, toata lumea castiga!