Arici si baloanele

în stoc
SKU
a260091
38.38 LEI
Pe scurt
„Când aștepți cu nerăbdare să se întâmple ceva, parcă nu se mai întâmplă deloc.” Ți-ai dorit vreodată un lucru foarte tare? Atât de tare încât să-ți iei inima în dinți și să fii în stare de orice pe a-l obține? Atunci o să-l înțelegi perfect pe Arici, care e fascinat de frumusețea baloanelor. Micul țepos are un ghimpe în inimă: de când se știe își dorește să aibă multe, multe baloane și să le umfle el singur. Dar fiecare întâlnire cu baloanele umflate s-a încheiat tragic cât ai zice „Poc!”. După ani de studii și cercetări, Arici pleacă până hăt, în Peru, în căutarea Uzinei de Baloane Sfântul Gonflabil, Oxapampa, unde-și va îndeplini, în sfârșit, marele vis.
Mai multe informații
EdituraArthur
ISBN 978-606-710-983-2
Număr de pagini 72
Formatul cărţii 17 x 23 m
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsArici si baloanele
Rating-ul tău

„Când aștepți cu nerăbdare să se întâmple ceva, parcă nu se mai întâmplă deloc.”

Ți-ai dorit vreodată un lucru foarte tare? Atât de tare încât să-ți iei inima în dinți și să fii în stare de orice pe a-l obține? Atunci o să-l înțelegi perfect pe Arici, care e fascinat de frumusețea baloanelor. Micul țepos are un ghimpe în inimă: de când se știe își dorește să aibă multe, multe baloane și să le umfle el singur. Dar fiecare întâlnire cu baloanele umflate s-a încheiat tragic cât ai zice „Poc!”. După ani de studii și cercetări, Arici pleacă până hăt, în Peru, în căutarea Uzinei de Baloane Sfântul Gonflabil, Oxapampa, unde-și va îndeplini, în sfârșit, marele vis.

„Arici e un erou care pornește, cu încredere și candoare, la un drum lung la finalul căruia va găsi, speră el, împlinirea. Deși constituția cu care l-a înzestrat natura pare să fie potrivnică visului său doldora de baloane colorate, Arici simte că merită să lupte. Cum să iubești ceva atât de mult, dar să nu-ți fie destinat? Unele lucruri efectiv nu țin de alegere, ci sunt singura variantă posibilă.

Oarecum neîndemânatic și de o duioșie dezarmantă, Arici își asumă lupta și pornește într-o călătorie inițiatică în urma căreia înțelegem de ce drumul e mai important decât destinația și că niciun vis nu e în van atunci când credem în el cu toată ființa, orice s-ar afla la capătul împlinirii lui.” Alina Ioan