Arici si baloanele

în stoc
SKU
a260091
Preț special 28.78 LEI Preț standard 38.38 LEI
Pe scurt
„Când aștepți cu nerăbdare să se întâmple ceva, parcă nu se mai întâmplă deloc.” Ți-ai dorit vreodată un lucru foarte tare? Atât de tare încât să-ți iei inima în dinți și să fii în stare de orice pe a-l obține? Atunci o să-l înțelegi perfect pe Arici, care e fascinat de frumusețea baloanelor. Micul țepos are un ghimpe în inimă: de când se știe își dorește să aibă multe, multe baloane și să le umfle el singur. Dar fiecare întâlnire cu baloanele umflate s-a încheiat tragic cât ai zice „Poc!”. După ani de studii și cercetări, Arici pleacă până hăt, în Peru, în căutarea Uzinei de Baloane Sfântul Gonflabil, Oxapampa, unde-și va îndeplini, în sfârșit, marele vis.
Mai multe informații
EdituraArthur
ISBN 978-606-710-983-2
Număr de pagini 72
Formatul cărţii 17 x 23 m
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsArici si baloanele
Rating-ul tău

„Când aștepți cu nerăbdare să se întâmple ceva, parcă nu se mai întâmplă deloc.”

Ți-ai dorit vreodată un lucru foarte tare? Atât de tare încât să-ți iei inima în dinți și să fii în stare de orice pe a-l obține? Atunci o să-l înțelegi perfect pe Arici, care e fascinat de frumusețea baloanelor. Micul țepos are un ghimpe în inimă: de când se știe își dorește să aibă multe, multe baloane și să le umfle el singur. Dar fiecare întâlnire cu baloanele umflate s-a încheiat tragic cât ai zice „Poc!”. După ani de studii și cercetări, Arici pleacă până hăt, în Peru, în căutarea Uzinei de Baloane Sfântul Gonflabil, Oxapampa, unde-și va îndeplini, în sfârșit, marele vis.

„Arici e un erou care pornește, cu încredere și candoare, la un drum lung la finalul căruia va găsi, speră el, împlinirea. Deși constituția cu care l-a înzestrat natura pare să fie potrivnică visului său doldora de baloane colorate, Arici simte că merită să lupte. Cum să iubești ceva atât de mult, dar să nu-ți fie destinat? Unele lucruri efectiv nu țin de alegere, ci sunt singura variantă posibilă.

Oarecum neîndemânatic și de o duioșie dezarmantă, Arici își asumă lupta și pornește într-o călătorie inițiatică în urma căreia înțelegem de ce drumul e mai important decât destinația și că niciun vis nu e în van atunci când credem în el cu toată ființa, orice s-ar afla la capătul împlinirii lui.” Alina Ioan