Arta bunatatii

în stoc
SKU
a254863
54.90 LEI
Pe scurt
Sa fii bun cu ceilalti e o virtute, sa fii bun cu tine insuti e o arta. Putini o stapanim, dar toti o putem invata. O pledoarie sarmanta in favoarea bunatatii, in care inteligenta sclipitoare si datele stiintifice de ultima ora se impletesc in armonie pe un fundal rafinat, cu tuse de umor british, exceptional dozat. Oamenii ar trebui sa ia mult mai in serios bunatatea si s-o pretuiasca, fara sa astepte dobanda. Cu totii suntem mai buni decat credem, dar am putea sa fim si mai buni – ceea ce ne-ar aduce nebanuite beneficii pentru minte si suflet. Dar sa fii bun nu e intotdeauna usor, pentru ca „adevarata generozitate este sa faci ceva bun pentru cineva care nu va afla niciodata despre asta“, cum spunea Frank A. Clark.
Mai multe informații
EdituraBaroque Books & Arts
Colecție Savoir-vivre
ISBN 978-630-652-211-8
Traducător Ines Hristea
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 13.5 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsArta bunatatii
Rating-ul tău

Sa fii bun cu ceilalti e o virtute, sa fii bun cu tine insuti e o arta. Putini o stapanim, dar toti o putem invata.

O pledoarie sarmanta in favoarea bunatatii, in care inteligenta sclipitoare si datele stiintifice de ultima ora se impletesc in armonie pe un fundal rafinat, cu tuse de umor british, exceptional dozat.

Oamenii ar trebui sa ia mult mai in serios bunatatea si s-o pretuiasca, fara sa astepte dobanda. Cu totii suntem mai buni decat credem, dar am putea sa fim si mai buni – ceea ce ne-ar aduce nebanuite beneficii pentru minte si suflet. Dar sa fii bun nu e intotdeauna usor, pentru ca „adevarata generozitate este sa faci ceva bun pentru cineva care nu va afla niciodata despre asta“, cum spunea Frank A. Clark.

Claudia Hammond a absolvit facultatea de psihologie aplicata din cadrul Sussex University. Este profesor de psihologie la Boston University, filiala din Londra, si prezentatoare de emisiuni la posturile BBC World Service si BBC Radio 4. Locuieste la Londra.