Arta conectării umane

în stoc
SKU
a262405
60.00 LEI
Pe scurt
Ai participat vreodată la o conferință de la care abia așteptai să pleci? Ți s-a părut că ai pierdut timp într-o ședință pe Zoom care ar fi putut fi rezumată într-un email? Ai petrecut ore planificând o petrecere care s-a dovedit un eșec? Acordăm timp, atenție și importanță întâlnirilor noastre cu familia, cu prietenii sau cu colegii de muncă. Întâlnirile au potențialul să schimbe felul în care ne privim pe noi înșine și pe ceilalți și felul în care ne ducem viața. Cu toate acestea, cel mai adesea acționăm automat și apelăm la aceleași tipare învechite și uităm să luăm în considerare conectarea interumană care este esențială, este adevărata magie din spatele oricărui eveniment de succes.
Mai multe informații
EdituraPagina de Psihologie
ISBN 9786069540404
Traducător Diana Ciornenschi
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsArta conectării umane
Rating-ul tău

Ai participat vreodată la o conferință de la care abia așteptai să pleci? Ți s-a părut că ai pierdut timp într-o ședință pe Zoom care ar fi putut fi rezumată într-un email? Ai petrecut ore planificând o petrecere care s-a dovedit un eșec?

Acordăm timp, atenție și importanță întâlnirilor noastre cu familia, cu prietenii sau cu colegii de muncă. Întâlnirile au potențialul să schimbe felul în care ne privim pe noi înșine și pe ceilalți și felul în care ne ducem viața. Cu toate acestea, cel mai adesea acționăm automat și apelăm la aceleași tipare învechite și uităm să luăm în considerare conectarea interumană care este esențială, este adevărata magie din spatele oricărui eveniment de succes.

Într-un moment în care este mai important ca oricând ca oamenii să se conecteze, Priya Parker conectează oameni în ciuda tuturor diferendelor și diferențelor. Ea plasează oamenii și ceea ce se petrece între ei în centrul oricărui tip de întâlnire și ne oferă soluții pentru a crea experiențe semnificative și memorabile, de la conferințe și ședințe de lucru până la tabere de vară și evenimente personale.

Există câteva concepte fundamentale pentru îmbunătățirea evenimentelor sociale:

  • Identifică un scop clar și nu te teme să stârnești controverse.

  • Stabilește lista invitaților pornind de la acest scop. Nu se aplică zicala „cu cât mai mulți, cu atât mai bine“.

  • Alege locul și amenajarea lui în funcție de scopul stabilit.

  • Pregătește invitații pentru eveniment. Nu uita că un eveniment începe în momentul în care participanții au fost invitați.

  • Nu fi o gazdă detașată, folosește-te de puterea ta de gazdă pentru a stabili reguli și a-ți proteja invitații.

  • Încheierea unui eveniment este indispensabilă și importantă.

„Arta conectării umane este cartea care și-a câștigat dreptul de a se afla în fiecare casă, în fiecare în organizație și în fiecare birou din România. Așa cum avem un cod al bunelor maniere, prin efortul asumat al autoarei, Priya Parker, acum avem și un cod al relaționării conștiente și înțelepte.“

Gáspár György