Arta de a eșua cu succes

în stoc
SKU
a266922
Preț special 41.25 LEI Preț standard 55.00 LEI
Pe scurt
Un ghid revoluționar care te ajută să-ți schimbi perspectiva asupra ideii de a eșua. Într-o lume care pune tot mai mult accent pe rezultate, avem tendința de a vedea eșecul ca pe o amenințare. Suntem astfel încurajați fie să îl evităm cu orice preț, fie să „eșuăm des și repede”. Însă niciuna dintre aceste opțiuni nu are în vedere distincția crucială dintre eșecul inteligent și cel elementar. Astfel, ratăm ocazia de a eșua cu succes.
Mai multe informații
EdituraBookzone
Colecție Biblioteca lui Morar
ISBN 9786303051796
Traducător Talida Elena Boengiu
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsArta de a eșua cu succes
Rating-ul tău

Arta de a eșua cu succes oferă noi modalități de a gândi, a discuta și a practica eșecul inteligent, pornind de la exemple din viața reală, afaceri, istorie și cultura populară. Edmondson ne ajută să înlocuim rușinea și vina cu vulnerabilitatea, curiozitatea și creșterea personală, pentru a cultiva acele eșecuri care ne conduc spre inovație. După această carte, nu vei mai privi niciodată eșecul în același mod!

Un ghid revoluționar care te ajută să-ți schimbi perspectiva asupra ideii de a eșua.

Într-o lume care pune tot mai mult accent pe rezultate, avem tendința de a vedea eșecul ca pe o amenințare. Suntem astfel încurajați fie să îl evităm cu orice preț, fie să „eșuăm des și repede”. Însă niciuna dintre aceste opțiuni nu are în vedere distincția crucială dintre eșecul inteligent și cel elementar. Astfel, ratăm ocazia de a eșua cu succes.