Arta de a le vorbi copiilor

în stoc
SKU
a269158
54.00 LEI
Pe scurt
Arta de a le vorbi copiilor. Modurile eficiente de a hrani bunatatea, creativitatea si increderea copiilor Chiar avem nevoie de o carte care sa ne invete cum sa vorbim cu copiii nostri? Depinde ce ne propunem. Daca ne dorim doar sa le vorbim, nu, nu avem nevoie de o astfel de carte. Insa daca dorim ca ei sa ne asculte si sa se simta ascultati, sa se conecteze cu noi, sa aiba incredere in relatia noastra, daca ne dorim mai mult decat conversatii banale sau raspunsuri monosilabice din partea lor, atunci aceasta carte poate fi de mare folos.
Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Educatie cu blandete
Ediția cărții I
ISBN 978-973-341-600-5
Traducător Raluca Contiu
Număr de pagini 512
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsArta de a le vorbi copiilor
Rating-ul tău

Arta de a le vorbi copiilor. Modurile eficiente de a hrani bunatatea, creativitatea si increderea copiilor

Chiar avem nevoie de o carte care sa ne invete cum sa vorbim cu copiii nostri? Depinde ce ne propunem. Daca ne dorim doar sa le vorbim, nu, nu avem nevoie de o astfel de carte. Insa daca dorim ca ei sa ne asculte si sa se simta ascultati, sa se conecteze cu noi, sa aiba incredere in relatia noastra, daca ne dorim mai mult decat conversatii banale sau raspunsuri monosilabice din partea lor, atunci aceasta carte poate fi de mare folos.

Rebecca Rolland este profesoara a Universitatii Harvard, logopeda si specialista in comunicare verbala. Cu ajutorul celor mai recente studii si cercetari, dar si al marturiilor din experienta personala, autoarea ofera in aceasta carte multe strategii de conversatie bogata cu copiii nostri.

Cartea aceasta e utila nu doar pentru parinti, ci si pentru bunici, educatori, medici sau profesori care lucreaza cu copiii. E un manual dens, plin de tehnici care ne vor ajuta sa gestionam mai bine conflictele cu copiii si sa le vorbim cu mai mult sens si substanta. - Ioana Chicet Macoveiciuc