Artă falsă, bani adevărați. Afacerea Beltracchi

în stoc
SKU
a265517
54.90 LEI
Pe scurt
Cel mai spectaculos falsificator de lucrări de artă al secolului, pictorul ratat Wolfgang Beltracchi, și complicii săi au pus în circulație tablouri pictate de el, pretinzând că ar fi capodopere pierdute, și redescoperite, ale celor mai mari artiști ai epocii moderne – Max Ernst, Georges Braque, Fernand Léger și mulți alții. Un roman polițist cu arta în rol principal. Celebre galerii de artă, muzee și case de licitații, curatori, experți de renume mondial și tablouri false, miliardari discreți și îndrăgostiți de frumos, colecții inventate, neașteptată inocență și glorie de tinichea, delicte nemiloase cu mize uriașe și averi grandioase aruncate în joc: Afacerea Beltracchi. Îndrăgostit de artă, și peste măsură de bani, vanitos și lacom vânător de comori necunoscute, Wolfgang Beltracchi, un artist cu talent nerecunoscut, rămâne, fără îndoială, cel mai spectaculos falsificator de lucrări de artă al secolului.
Mai multe informații
EdituraBaroque Books & Arts
ISBN 9786306522262
Traducător Mihai Moroiu
Număr de pagini 272
Formatul cărţii 13,5 x 21 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsArtă falsă, bani adevărați. Afacerea Beltracchi
Rating-ul tău

Cel mai spectaculos falsificator de lucrări de artă al secolului, pictorul ratat Wolfgang Beltracchi, și complicii săi au pus în circulație tablouri pictate de el, pretinzând că ar fi capodopere pierdute, și redescoperite, ale celor mai mari artiști ai epocii moderne – Max Ernst, Georges Braque, Fernand Léger și mulți alții. Un roman polițist cu arta în rol principal.

Celebre galerii de artă, muzee și case de licitații, curatori, experți de renume mondial și tablouri false, miliardari discreți și îndrăgostiți de frumos, colecții inventate, neașteptată inocență și glorie de tinichea, delicte nemiloase cu mize uriașe și averi grandioase aruncate în joc: Afacerea Beltracchi.

Îndrăgostit de artă, și peste măsură de bani, vanitos și lacom vânător de comori necunoscute, Wolfgang Beltracchi, un artist cu talent nerecunoscut, rămâne, fără îndoială, cel mai spectaculos falsificator de lucrări de artă al secolului.