Artemis Fowl (vol. 1+2)

în stoc
SKU
a255052
58.58 LEI
Pe scurt
Un adolescent genial pune la cale furtul secolului Volumul I. Artemis Fowl: Artemis Fowl are doisprezece ani. E milionar si genial, dar inainte de toate e un infractor periculos. Dar nici macar el nu stie in ce se baga atunci cand rapeste o zana - capitanul Holly Short, care face parte din Divizia de elita a Politiei Elementelor Subterane. Din acel moment, Fowl are de infruntat situatii dintre cele mai periculoase, cu rasturnari la tot pasul, si isi da seama ca magia si zanele sunt doua lucruri care in realitate nu au nimic de-aface cu ceea ce ne invata de obicei povestile.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Excalibur
ISBN 789-606-086-677-8
Traducător Alex Moldovan, Mariana Buruiana
Număr de pagini 572
Formatul cărţii 15 x 23 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2017
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsArtemis Fowl (vol. 1+2)
Rating-ul tău

Un adolescent genial pune la cale furtul secolului

Volumul I. Artemis Fowl:
Artemis Fowl are doisprezece ani. E milionar si genial, dar inainte de toate e un infractor periculos. Dar nici macar el nu stie in ce se baga atunci cand rapeste o zana - capitanul Holly Short, care face parte din Divizia de elita a Politiei Elementelor Subterane.
Din acel moment, Fowl are de infruntat situatii dintre cele mai periculoase, cu rasturnari la tot pasul, si isi da seama ca magia si zanele sunt doua lucruri care in realitate nu au nimic de-aface cu ceea ce ne invata de obicei povestile.

Volumul al II-lea. Artemis Fowl: Misiune arctica
Lumea moderna a zanelor e la ananghie. Cineva le saboteaza tehnologia. Artemis, pe de alta parte, are nevoie de ajutor pentru a-si gasi tatal rapit de Mafia rusa. Numai ca operatiunea de salvare ia o intorsatura ciudata cand o intalneste pe zana Holly Short, care nu-l priveste deloc cu ochi buni. Pentru rezolvarea misiunilor, se fac aliante neasteptate.
Uneori, chiar si infractorii se mai schimba...