Ascensiunea într-o organizaţie

Epuizat din stoc
SKU
C186754
14.06 LEI
Pe scurt
Cuvinte adevărate – „chiar mai adevărate decât ar fi părut în urmă cu 40 de ani“, după cum remarcă însuși Warren Bennis.
„Townsend n-ar trebui doar citit; ar trebui memorat“ ne spune Tom Peters, celebrul guru în materie de management. Ei bine, acest lucru l-au constatat și zecile de generații care au citit cartea de față, încă de la prima sa ediție. În ciuda trecerii timpului, volumul continuă să se afle pe listele internaționale cu titluri bestseller, cea mai înaltă poziţie ocupată fiind aceea de nr. 1 în topul New York Times.

Un loc pe drept meritat – fiindcă observațiile lui Townsend contestă tradiționalul și stârnesc revelații, în privința felului în care ar trebui conduse afacerile. De ce să irosim timp și bani pentru a selecta oameni noi, când angajații pe care-i avem sent subutilizaţi? Haideți să le aflăm întregul potențial! De ce să nu delegăm cu adevărat autoritatea, ci numai sarcini care nu ne plac? Un lider autentic își susține în mod real și rapid subalternii, luând în calcul și evoluția lor, nu doar îmbogățirea lui personală! Sau de ce să nu recompensăm performanța? Un angajat premiat devine mai fidel companiei. Și de ce să acceptăm compromisul? Aceasta nu e o soluție, fiindcă un precedent duce la altul, ca într-o buclă descendentă.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Capital
Ediția cărții I
ISBN 978-606-588-105-1
Traducător Bogdan Georgescu
Număr de pagini 190
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAscensiunea într-o organizaţie
Rating-ul tău