Astrologia pentru începători

în stoc
SKU
a266115
38.00 LEI
Pe scurt
Concis si pragmatic, ghidul Astrologia pentru incepatori este usor de utilizat si iti ofera tot ce iti trebuie pentru a descoperi secretele hartii tale natale si a dezvalui perspective uimitoare despre adevarata ta natura. Vei obtine o intelegere incredibil de extinsa despre tine si despre altii! Astrologul profesionist David Pond iti prezinta in Astrologia pentru incepatori cele mai importante subiecte ale astrologiei, inclusiv detalii despre semnele zodiacale, planete, case, aspecte si multe altele. El te invata cum sa interpretezi orice astrograma si sa citesti fara dificultati mesajele astrilor.
Mai multe informații
EdituraFor You
ISBN 9786066395533
Traducător Liliana Burghina
Număr de pagini 240
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAstrologia pentru începători
Rating-ul tău

Concis si pragmatic, ghidul Astrologia pentru incepatori este usor de utilizat si iti ofera tot ce iti trebuie pentru a descoperi secretele hartii tale natale si a dezvalui perspective uimitoare despre adevarata ta natura. Vei obtine o intelegere incredibil de extinsa despre tine si despre altii!  Astrologul profesionist David Pond iti prezinta in Astrologia pentru incepatori cele mai importante subiecte ale astrologiei, inclusiv detalii despre semnele zodiacale, planete, case, aspecte si multe altele. El te invata cum sa interpretezi orice astrograma si sa citesti fara dificultati mesajele astrilor.

De asemenea, vei afla:

• cum sa intocmesti o astrograma si cum sa o citesti

• ce semnificatie au casele, aspectele si nodurile

• cum sa-ti scrii propria astro-poveste, schimbandu-ti viitorul pe baza specificului tau astrologic

• cum sa-ti folosesti mai eficient energia si resursele personalitatii astfel incat sa profiti la maximum de contextul astral.