Atingerea regelui Midas. De ce unii antreprenori se îmbogăţesc, iar cei mai mulţi nu

Epuizat din stoc
SKU
C200582
29.34 LEI
Pe scurt
Există nenumărate cărţi care vorbesc despre succesul în afaceri. Cea de față este dedicată antreprenorilor și te învaţă despre lucruri pe care alte lucrări le omit, cuprinzând sfaturi de la doi dintre cei mai influenţi antreprenori din lume.
ÎNTREBARE: CARE ESTE CEL MAI IMPORTANT LUCRU PE CARE TREBUIE SĂ-L FACĂ UN ANTREPRENOR?

RĂSPUNS: SĂ CREEZE LOCURI DE MUNCĂ BUNE ŞI STABILE.
Într-o perioadă în care rata șomajului este în creștere și este nevoie de noi locuri de muncă pentru ca economia să-și revină, cine nu dorește să găsească soluţii care să readucă rapid lucrurile la normal? Mulţi așteaptă un răspuns din partea guvernanţilor, până când se conving că aceștia nu pot crea efectiv locuri de muncă. Adevărul este că o singură categorie de oameni sunt capabili să readucă prosperitatea: antreprenorii și, mai precis, antreprenorii înzestraţi cu Atingerea regelui Midas.
Te gândești să începi o afacere? Ai deja una și ai vrea să te extinzi? Atunci ai o datorie faţă de tine, de familia ta și de ceilalţi, ca înainte să investești timp și bani într-o afacere, să descoperi și să înveţi să stăpânești cele cinci puncte ale Atingerii regelui Midas:

1. Tărie de caracter
2. Concentrare
3. Brand
4. Relaţii
5. Lucruri mărunte care contează

Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Seria Kiyosaki
Ediția cărții I
ISBN 978-606-588-322-2
Număr de pagini 272
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAtingerea regelui Midas. De ce unii antreprenori se îmbogăţesc, iar cei mai mulţi nu
Rating-ul tău