Atlasul aventurilor. Dinozauri

în stoc
SKU
a259408
99.99 LEI
Pe scurt
Aceasta carte superb ilustrata te va calauzi intr-o fascinanta calatorie inapoi in timp, in lumea pierduta a dinozaurilor. Fa inconjurul globului, intalneste-te cu dinozaurii din triasic, jurasic si cretacic si afla ce stiau cel mai bine sa faca - sa se ascunda, sa vaneze, sa se lupte, sa se hraneasca... ba chiar sa se manance intre ei!Aceasta carte superb ilustrata te va calauzi intr-o fascinanta calatorie inapoi in timp, in lumea pierduta a dinozaurilor. Fa inconjurul globului, intalneste-te cu dinozaurii din triasic, jurasic si cretacic si afla ce stiau cel mai bine sa faca - sa se ascunda, sa vaneze, sa se lupte, sa se hraneasca... ba chiar sa se manance intre ei!
Mai multe informații
EdituraLitera
Ediția cărții I
ISBN 978-606-338-362-5
Traducător Justina Banbdol
Număr de pagini 88
Formatul cărţii 24 x 33 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAtlasul aventurilor. Dinozauri
Rating-ul tău
Aceasta carte superb ilustrata te va calauzi intr-o fascinanta calatorie inapoi in timp, in lumea pierduta a dinozaurilor.
 
Fa inconjurul globului, intalneste-te cu dinozaurii din triasic, jurasic si cretacic si afla ce stiau cel mai bine sa faca - sa se ascunda, sa vaneze, sa se lupte, sa se hraneasca... ba chiar sa se manance intre ei!
 
Vei gasi in cuprinsul cartii 30 de scene dramatice, ilustrate cu o multime de detalii captivante, dar si harti ale continentelor in diferite perioade geologice si ale locurilor unde s-au descoperit fosile. O adevarata comoara pentru orice pasionat de dinozauri. Sa inceapa, deci, aventura!