Autohipnoză și tehnici subliminale

în stoc
SKU
a258925
48.00 LEI
Pe scurt
Vrei să-ţi schimbi anumite trăsături de caracter? Ţi se pare dificil și costisitor? Simţi că simpla „gândire pozitivă” nu te ajută? Nu ezita să folosești autohipnoza şi tehnologia subliminală ca instrumente de dezvoltare personală!
Mai multe informații
EdituraFor You
ISBN 9786066395168
Traducător Ana Maria Datcu
Număr de pagini 192
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAutohipnoză și tehnici subliminale
Rating-ul tău

Vrei să-ţi schimbi anumite trăsături de caracter?

Ţi se pare dificil și costisitor?

Simţi că simpla „gândire pozitivă” nu te ajută?

Nu ezita să folosești autohipnoza şi tehnologia subliminală ca instrumente de dezvoltare personală!

În mod nedrept și dezinformat, aceste două tehnici sunt învăluite cu o aură de misticism, devenind un fel de legende urbane. Adevărul e că atât autohipnoza, cât şi comunicarea subliminală sunt susţinute de cercetări complexe, ce le demonstrează eficienţa. Odată deprinse, ele pot fi personalizate pentru orice situaţie şi folosite aproape oriunde şi oricând.

Cartea „Autohipnoză şi tehnici subliminale” te învaţă concret și corect să-ţi explorezi și să-ţi dezvolţi personalitatea.

Află de la Eldon Taylor, expert cu prestigiu internaţional, care sunt beneficiile realiste și pragmatice ale hipnozei şi comunicării subliminale.

Eldon Taylor este autorul premiat a peste 300 de cărţi şi programe video şi audio. El este inventatorul tehnologiei patentate InnerTalk® şi fondator şi preşedinte al Progressive Awareness Research. A fost numit „maestrul minţii“ şi este considerat un expert de top atât în hipnoză, cât şi în comunicarea subliminală.