Aventurierii de la Mecca

Epuizat din stoc
SKU
a112763
12.60 LEI
Pe scurt

Karl May îşi conduce de această dată personajele pe tărâmul excentricului Orient Mijlociu. Să pătrunzi în oraşul Mecca, foarte bine păzit de musulmanii fanatici, să-i surprinzi pe pelerinii pioşi în timp ce-şi împlinesc ritualurile complicate în marea moschee din Oraşul sfânt – iată o acţiune îndrăzneaţă, periculoasă chiar, dar a cărei atracţie este cu atât mai mare pentru eroii noştri temerari. Întâmplările pline de neprevăzut fac din romanul Aventurierii de la Mecca o carte atractivă, pasionantă, plină de suspans.

Scriitorul german Karl May (1842–1912) este, fără îndoială, unul dintre cei mai prolifici autori de romane de aventuri.


Comoara din Lacul de Argint, Winnetou sau Old Shatterhand sunt tot atâtea cărţi cu eroi îndrăgiţi de cititorii mici şi mari, cu peripeţii palpitante, descrieri aproape picturale, o profundă cunoaştere a tradiţiilor şi obiceiurilor indienilor din America.


Scriitorul îşi conduce de această dată personajele pe tărâmul excentricului Orient Mijlociu. Să pătrunzi în oraşul Mecca, foarte bine păzit de musulmanii fanatici, să-i surprinzi pe pelerinii pioşi în timp ce-şi împlinesc ritualurile complicate în marea moschee din Oraşul sfânt – iată o acţiune îndrăzneaţă, periculoasă chiar, dar a cărei atracţie este cu atât mai mare pentru eroii noştri temerari. Întâmplările pline de neprevăzut fac din romanul Aventurierii de la Mecca o carte atractivă, pasionantă, plină de suspans.

Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Corint educational
Ediția cărții I
ISBN 978-606-8668-46-8
Traducător Liana Maria Gombosiu
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 13 x 20
Tip copertă brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAventurierii de la Mecca
Rating-ul tău