Aventurile domnului Walker. Un catel de companie cu spirit de aventura

în stoc
SKU
a232544
48.00 LEI
Pe scurt
Povestile frumos ilustrate urmaresc experientele Domnului Walker pe masura ce invata sa interactioneze atat cu noua sa familie, cat si cu diferitii oaspeti pe care ii intalneste. Aceasta carte contine povesti incantatoare, inspirate din viata reala a Domnului Walker, un Caine Ambasador Insotitor, pentru care hotelul Park Hyatt Melbourne inseamna acasa. Povestile frumos ilustrate urmaresc experientele Domnului Walker pe masura ce invata sa interactioneze atat cu noua sa familie, cat si cu diferitii oaspeti pe care ii intalneste.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Ediția cărții I
ISBN 594-849-500-566-5
Traducător Ioana Iordache
Număr de pagini 196
Formatul cărţii 17 x 23 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAventurile domnului Walker. Un catel de companie cu spirit de aventura
Rating-ul tău

Povestile frumos ilustrate urmaresc experientele Domnului Walker pe masura ce invata sa interactioneze atat cu noua sa familie, cat si cu diferitii oaspeti pe care ii intalneste.

Aceasta carte contine povesti incantatoare, inspirate din viata reala a Domnului Walker, un Caine Ambasador Insotitor, pentru care hotelul Park Hyatt Melbourne inseamna acasa. Povestile frumos ilustrate urmaresc experientele Domnului Walker pe masura ce invata sa interactioneze atat cu noua sa familie, cat si cu diferitii oaspeti pe care ii intalneste.

Intr-o minunata zi de toamna, Domnul Walker soseste la cel mai mare hotel din orasul Melbourne. Desi la inceput totul pare nesigur, incantatorul labrador este hotarat sa inceapa cu dreptul. Si nu are cum sa fie altfel, cand il asteapta cele mai surprinzatoare aventuri.