Aventurile lui Remy în lumea lui „Tot ceea ce există”

în stoc
SKU
a247281
57.75 LEI
Pe scurt
Această carte este magică, scrisă cu praf de stele și iubire nespusă. Este o carte care să-i ajute pe pitici să devină și mai curajoși dar și pentru părinți pentru ca aceștia să poată la sfârșit sa spună tare și răspicat, vom fi învingători, vom fi mereu curajoși. Remy, personajul principal al acestei cărți este un băiețel cu autism și noi vom călători alături de el in aceste pagini minunate spre tărâmul cuvintelor și al comunicării.  Sunt 20 de povești pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani, cu spiriduși, zâne, spirite ale pădurii sau bolovani magici. Fiecare poveste îi ajută pe cei mici să înțeleagă că a fi diferit nu este un lucru rău, îi ajută să-și accepte particularitățile și să fie mândrii de ei înșiși. Întâmplările sunt despre curaj, prietenie, frici și dragostea copilăriei. Mai mult, fiecare carte pe care o veți achiziționa va însemna o oră de terapie oferită unui copil cu autism si o altă perspectivă de viață pentru dumneavoastră și copilul dumneavoastră. 
Mai multe informații
EdituraAutism Voice
ISBN 9786063805707
Număr de pagini 102
Formatul cărţii 21 x 29 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2020
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAventurile lui Remy în lumea lui „Tot ceea ce există”
Rating-ul tău

Această carte este magică, scrisă cu praf de stele și iubire nespusă. Este o carte care să-i ajute pe pitici să devină și mai curajoși dar și pentru părinți pentru ca aceștia să poată la sfârșit sa spună tare și răspicat, vom fi învingători, vom fi mereu curajoși.

Remy, personajul principal al acestei cărți este un băiețel cu autism și noi vom călători alături de el in aceste pagini minunate spre tărâmul cuvintelor și al comunicării. 

Sunt 20 de povești pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani, cu spiriduși, zâne, spirite ale pădurii sau bolovani magici. Fiecare poveste îi ajută pe cei mici să înțeleagă că a fi diferit nu este un lucru rău, îi ajută să-și accepte particularitățile și să fie mândrii de ei înșiși.

Întâmplările sunt despre curaj, prietenie, frici și dragostea copilăriei.

Mai mult, fiecare carte pe care o veți achiziționa va însemna o oră de terapie oferită unui copil cu autism si o altă perspectivă de viață pentru dumneavoastră și copilul dumneavoastră.