Aventurile lui Sacha in Tara Instrumentelor Muzicale Imaginare

în stoc
SKU
a251453
65.00 LEI
Pe scurt
Cartea contine si un dictionar al Instrumentelor Muzicale din aceasta poveste Un baietel in varsta de sapte ani isi doreste foarte mult sa cante la un instrument muzical anume, doar ca acest instrument nu exista. Instrumentul se numeste plictisoloncel. Plictisoloncelul e un instrument muzical imaginar cu coarde, la care nu te plictisesti absolut deloc atunci cand canti la el. Baietelul si tatal sau pleaca in cautarea acestui instrument, pe care doar in Tara Instrumentelor Muzicale Imaginare l-ar putea gasi. Nu stim daca il gasesc sau nu. Trebuie vazut. E de vazut si care sunt si cum arata cele 52 de instrumente muzicale imaginare pe care Iulian Tanase le-a inventat pentru aceasta poveste.
Mai multe informații
EdituraPandora-M
Colecție Panda
ISBN 978-606-978-586-7
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 19.5 x 26 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAventurile lui Sacha in Tara Instrumentelor Muzicale Imaginare
Rating-ul tău
Cartea contine si un dictionar al Instrumentelor Muzicale din aceasta poveste
 
Un baietel in varsta de sapte ani isi doreste foarte mult sa cante la un instrument muzical anume, doar ca acest instrument nu exista. Instrumentul se numeste plictisoloncel. Plictisoloncelul e un instrument muzical imaginar cu coarde, la care nu te plictisesti absolut deloc atunci cand canti la el.
Baietelul si tatal sau pleaca in cautarea acestui instrument, pe care doar in Tara Instrumentelor Muzicale Imaginare l-ar putea gasi. Nu stim daca il gasesc sau nu. Trebuie vazut. E de vazut si care sunt si cum arata cele 52 de instrumente muzicale imaginare pe care Iulian Tanase le-a inventat pentru aceasta poveste.
 
Sacha rade in hohote.
- E foarte amuzanta fantoma. Imi place de ea, spune Sacha. Fantoma aude cuvintele lui Sacha, iese dindaratul raftului plin cu carti, face cativa pasi, apoi isi inclina capul inspre Sacha. Sacha se ridica si se inclina si el. Fantoma zambeste si se intoarce la locul ei. Sacha zambeste. Este foarte bucuros. De acum incolo niciodata n-o sa-i mai fie frica de fantome.
- Tata, nu credeam c-o sa fiu vreodata prieten cu-o fantoma.
- Da, Susu, e nevoie de curaj pentru asta. Si trebuie sa ai inima deschisa. Cand iti deschizi inima, frica dispare.
- Prin deschizatura inimii dispare?
- Da. Si tot prin deschizatura inimii intra bucuria, in locul fricii.
- De unde intra bucuria in inima?
- Din suflet.
- Si sufletul unde locuieste?
- Unde vrea el, Susu.