Bacalaureat 2007. Teste de istoria românilor

în stoc
SKU
E003369
9.17 LEI
Pe scurt
Această culegere se adresează atât elevilor care se pregătesc pentru susţinerea examenului de Bacalaureat la Istoria Românilor, cât şi profesorilor de specialitate.
Lucrarea cuprinde un numar de 55 de teste de evaluare, pentru fiecare lectie din programa, dintre acestea 11 fiind de recapitulare partiala (pentru fiecare capitol parcurs), iar 12 de recapitulare a Intregii materii de examen.

Testele din culegere sunt intocmite in concordanta cu programa scolara si cu noile modele de subiecte propuse de Serviciul National de Evaluare si Examinare, pe baza celor 5 manuale avizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Pentru folosirea cat mai eficienta a lucrarii trebuie studiat cu multa atentie continutul fiecarei lectii din orice manual de istorie de clasa a XII-a, dupa care se poate trece la rezolvarea testelor in conditii similare celor de examen, prin eliminarea oricaror surse de informare si acordandu-se un timp limitat (de maximum 3 ore).

In finalul lucrarii sunt prezentate raspunsurile si baremele de corectare pentru fiecare test, punctajul total echivaland cu nota 10.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Humanitas Educational
ISBN 973-689-103-8
Număr de pagini 192
Formatul cărţii 21x28 cm
Data apariției 2007
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBacalaureat 2007. Teste de istoria românilor
Rating-ul tău