Bacalaureat. Biologie (clasele a XI-a si a XII-a)

în stoc
SKU
a251497
39.90 LEI
Pe scurt
Lucrarea a fost scrisă în sprijinul viitorilor absolvenți de liceu care doresc să se pregătească pentru susținerea examenului național de bacalaureat la disciplina Biologie. Materialul conține: programa pentru examenul de Bacalaureat, noțiuni teoretice de anatomia și fiziologia omului, noțiuni teoretice de genetică și ecologie umană, teste pentru consolidarea cunoștințelor la finalul fiecărui capitol, 10 teste generale de autoevaluare similare celor de la examenul național de Bacalaureat, Bareme de corectare și notare.
Mai multe informații
EdituraLitera
ISBN 978-606-339-349-5
Număr de pagini 192
Formatul cărţii 16.5 x 23.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBacalaureat. Biologie (clasele a XI-a si a XII-a)
Rating-ul tău

Lucrarea a fost scrisă în sprijinul viitorilor absolvenți de liceu care doresc să se pregătească pentru susținerea examenului național de bacalaureat la disciplina Biologie.

Materialul conține: programa pentru examenul de Bacalaureat, noțiuni teoretice de anatomia și fiziologia omului, noțiuni teoretice de genetică și ecologie umană, teste pentru consolidarea cunoștințelor la finalul fiecărui capitol, 10 teste generale de autoevaluare similare celor de la examenul național de Bacalaureat, Bareme de corectare și notare.