Bacalaureat. Geografie (clasa a XII-a)

în stoc
SKU
a251499
Preț special 26.92 LEI Preț standard 35.90 LEI
Pe scurt
Lucrarea a fost scrisă în sprijinul viitorilor absolvenți de liceu care doresc să se pregătească pentru susținerea examenului național de bacalaureat la disciplina Geografie. Materialul conține: programa pentru examenul de Bacalaureat, rezumate ale lecțiilor ce fac obiectul programei pentru Bacalaureat, fișe de lucru alcătuite din: itemi cu alegere multiplă, itemi lacunari, exerciții de comparat, exerciții bazate pe analiza unor hărți, dar și a unor grafice, modele de teste de tip Bacalaureat pentru autoevaluare, bareme de corectare și notare.
Mai multe informații
EdituraLitera
ISBN 978-606-339-694-6
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 16.5 x 23.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBacalaureat. Geografie (clasa a XII-a)
Rating-ul tău

Lucrarea a fost scrisă în sprijinul viitorilor absolvenți de liceu care doresc să se pregătească pentru susținerea examenului național de bacalaureat la disciplina Geografie.

Materialul conține: programa pentru examenul de Bacalaureat, rezumate ale lecțiilor ce fac obiectul programei pentru Bacalaureat, fișe de lucru alcătuite din: itemi cu alegere multiplă, itemi lacunari, exerciții de comparat, exerciții bazate pe analiza unor hărți, dar și a unor grafice, modele de teste de tip Bacalaureat pentru autoevaluare, bareme de corectare și notare.