Bacalaureat. Geografie

în stoc
SKU
a253978
35.00 LEI
Pe scurt
Bacalaureat. Geografie. Teme recapitulative. 30 de teste după modelul M.E. Editia a II-a, revizuita Lucrarea de fata este ghidul complet al pregatirii examenului de bacalaureat pentru absolventii de liceu care sustin proba E. c) a examenului de bacalaureat la disciplina Geografie, fiind elaborat de profesori de specialitate remarcabili.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Colecție Subiecte posibile
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-973-473-797-0
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 17 x 24 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBacalaureat. Geografie
Rating-ul tău

Bacalaureat. Geografie. Teme recapitulative. 30 de teste după modelul M.E. Editia a II-a, revizuita

Lucrarea de fata este ghidul complet al pregatirii examenului de bacalaureat pentru absolventii de liceu care sustin proba E. c) a examenului de bacalaureat la disciplina Geografie, fiind elaborat de profesori de specialitate remarcabili.

Aceasta cuprinde:

- Programa de bacalaureat pentru disciplina Geografie
- Teme recapitulative, care acopera intreaga programa de bacalaureat
- 30 de variante de teste, dupa modelul M.E.N., insotite de sugestii de rezolvare.

Testele si temele recapitulative din aceasta lucrare cuprind numeroase tipuri de itemi, folositi alternativ: itemi obiectivi (itemi de tip pereche, itemi de grupare, itemi cu alegere multipla), itemi semiobiectivi (itemi de completare), precum si itemi subiectivi (itemi de tip eseu structurat). Si pentru ca harta reprezinta un element esential al geografiei, un loc important in cuprinsul lucrarii il reprezinta itemii cu suport cartografic. Prezenta sugestiilor de rezolvare faciliteaza pregatirea individuala a elevilor, dar aceasta lucrare poate fi folosita cu randament maxim si la orele de pregatire a bacalaureatului de la scoala.

Cu speranta ca aceasta culegere va fi cu adevarat de ajutor in pregatirea acestui prim examen de maturitate si competenta, uram tuturor MULT SUCCES!

Pentru pregatirea integrala a examenului de bacalaureat la aceasta disciplina, Editura Paralela 45 va recomanda sa utilizati si:
- MEMORATOR DE GEOGRAFIE PENTRU LICEU
- ROMANIA. ATLAS GEOGRAFIC SCOLAR