Bacalaureat - Informatica, Limbajul C++

în stoc
SKU
a249611
40.01 LEI
Pe scurt
Lucrarea de faţă se doreşte a fi un ghid de pregătire individuală a elevilor de liceu pentru proba de Informatică a examenului de Bacalaureat – varianta C++. În acest sens, cele unsprezece capitole de teorie prezintă un breviar al noţiunilor studiate la disciplina Informatică, prezente în programa de Bacalaureat, urmat de modele de teste propuse prin a căror rezolvare se poate realiza aprofundarea acestor noţiuni. După parcurgerea noţiunilor de teorie, cartea se continuă cu teze întocmite după modelul examenului de Bacalaureat, atât pentru specializarea Matematică-Informatică, cât şi pentru specializarea Ştiinţe ale Naturii. Pentru a veni în sprijinul celor care vor folosi această carte, problemele şi tezele au fost rezolvate integral, iar programele au fost verificate în Code::Blocks. Ghidul poate fi utilizat în aceeaşi măsură şi ca auxiliar didactic la orele de Informatică. Sperăm că acest ghid se va dovedi un instrument util elevilor, dar şi profesori­lor care îl folosesc în pregătirea examenului de Bacalaureat.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
ISBN 5944567000248
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 20 x 26 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2019
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBacalaureat - Informatica, Limbajul C++
Rating-ul tău

Lucrarea de faţă se doreşte a fi un ghid de pregătire individuală a elevilor de liceu pentru proba de Informatică a examenului de Bacalaureat – varianta C++. În acest sens, cele unsprezece capitole de teorie prezintă un breviar al noţiunilor studiate la disciplina Informatică, prezente în programa de Bacalaureat, urmat de modele de teste propuse prin a căror rezolvare se poate realiza aprofundarea acestor noţiuni.

După parcurgerea noţiunilor de teorie, cartea se continuă cu teze întocmite după modelul examenului de Bacalaureat, atât pentru specializarea Matematică-Informatică, cât şi pentru specializarea Ştiinţe ale Naturii.

Pentru a veni în sprijinul celor care vor folosi această carte, problemele şi tezele au fost rezolvate integral, iar programele au fost verificate în Code::Blocks.

Ghidul poate fi utilizat în aceeaşi măsură şi ca auxiliar didactic la orele de Informatică.

Sperăm că acest ghid se va dovedi un instrument util elevilor, dar şi profesori­lor care îl folosesc în pregătirea examenului de Bacalaureat.