Băiatul care creștea dragoni

în stoc
SKU
a229290
25.00 LEI
Pe scurt
Adriana Mitu – autor de povești terapeutice pentru copii, fondatoarea Centrului EDUC și facilitator de programe pentru dezvoltarea cognitiv-emoțională a copiilor și adolescenților. A construit 8 programe pentru dezvoltarea cognitiv-emoțională a copiilor și sprijină, prin proiectele sale, copiii din medii variate: din centre de plasament, din zone defavorizate, copii din familii sănătoase, copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 17 ani.
Predă cursuri de: învățare eficientă, oratorie, dezvoltare emoțională, dezbateri, antreprenoriat.
Este autoarea cărții Micuța Alexia și nu-poții ei și a jocului pentru dezvoltarea abilităților de exprimare și scriere creativă 56 de pași pentru a scrie o poveste.
 
Șerban Andreescu – ilustrator român de carte pentru copii și bandă desenată. Se ocupă de grafică publicitară și desenează în manieră clasică sau la computer. Experienţa sa de peste 20 ani în domeniul vizual şi media l-a făcut să fie cunoscut în lumea ilustratorilor din România. Printre cărțile ilustrate de acesta amintim 40 de fabule românești, Mitologia românească – antologie și Micuța Alexia și nu-poții ei, apărute la Editura Didactica Publishing House.

Ilustrații de Sara Ogilvie

Primul volum dintr-o serie nouă absolut încântătoare.
Nominalizat la Waterstones Children’s Book Prize
Serie vândută în peste 350,000 exemplare vândute
În curs de publicare în 22 de țări

Când Tomas descoperă un copac ciudat în fundul grădinii bunicului său, nu îi dă prea mare importanță. Dar ia cu el fructul straniu din copac și îl duce în casă – și, spre încântarea lui, un dragon micuț, Flicker, iese din fruct!

Tomas află curând că viața cu Flicker este foarte distractivă, dar și foarte... imprevizibilă. Da, dragonii sunt minunați, dar îți dau foc și periuței de dinți și îți lasă pantalonii atârnați de antena TV. Tomas trebuie să învețe cum să aibă grijă de Flicker - și asta cât mai repede.
Dar apoi se întâmplă ceva extraordinar - mai multe fructe de dragon apar în copac. Oficial, Tomas crește dragoni...

Noi creştem dragoni. Şi pot să-ţi spun un lucru – îţi dau de furcă mult mai mult decât castraveţii. Îţi fugăresc pisica? Îţi dau foc la periuţa de dinţi, dar pot să-ţi mai spun şi altceva. Ochişorii lor strălucesc ca nişte diamante când clipesc încrezători spre tine. Răsuflarea lor călduţă te gâdilă la ureche. Şi ai face bine să-i ţii secret, pentru că cine n-ar vrea să aibă dragonul lui personal?

 

Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
Ediția cărții a VII-a
ISBN 9789733413462
Traducător Parmena Zirină
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBăiatul care creștea dragoni
Rating-ul tău