Balonul este tulburat

în stoc
SKU
a269197
Preț special 18.01 LEI Preț standard 24.00 LEI
Pe scurt
Un balon cu aer cald este atât de încordat și tensionat, încât s-a înfierbântat foarte tare și rămâne blocat sus, în aer. Cu ajutorul unui pufin prietenos, el reușește să revină pe pământ când se calmează și se relaxează. Această poveste terapeutică îi învață pe copii despre cum putem folosi tehnici de relaxare și mindfulness când ne simțim stresați și despre beneficiile faptului de a găsi o cale de ieșire pentru suferința noastră emoțională.Un balon cu aer cald este atât de încordat și tensionat, încât s-a înfierbântat foarte tare și rămâne blocat sus, în aer. Cu ajutorul unui pufin prietenos, el reușește să revină pe pământ când se calmează și se relaxează. Această poveste terapeutică îi învață pe copii despre cum putem folosi tehnici de relaxare și mindfulness când ne simțim stresați și despre beneficiile faptului de a găsi o cale de ieșire pentru suferința noastră emoțională.
Mai multe informații
EdituraFor You
Ediția cărții I
ISBN 978-606-639-619-6
Număr de pagini 16
Formatul cărţii 21 x 24 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBalonul este tulburat
Rating-ul tău

Un balon cu aer cald este atât de încordat și tensionat, încât s-a înfierbântat foarte tare și rămâne blocat sus, în aer. Cu ajutorul unui pufin prietenos, el reușește să revină pe pământ când se calmează și se relaxează. Această poveste terapeutică îi învață pe copii despre cum putem folosi tehnici de relaxare și mindfulness când ne simțim stresați și despre beneficiile faptului de a găsi o cale de ieșire pentru suferința noastră emoțională.

Această carte, dar și alte 6 șapte cărți de povești complet ilustrate, fiecare dintre ele axându-se pe un aspect diferit al rezilienței emoționale, poate fi utilizat împreună cu cartea-ghid „Reziliența emoțională a copiilor”.  Ghidul care oferă un cadru și strategii eficiente pentru a sprijini reziliența emoțională a copiilor, pe baza modelului Curcubeul rezilienței, elaborat de Juliette Ttofa.