Bani și libertate. Ghid de bunăstare

în stoc
SKU
a266300
65.00 LEI
Pe scurt
În Bani și libertate, Ovidiu Toader vorbește din experiența proprie și te ghidează pe drumul care te poate transforma într-un antreprenor de succes. Vei afla din paginile cărții cum e bine să-ți organizezi echipa de management, după ce valori să îți orientezi businessul, care trebuie să fie relațiile cu angajații, cu partenerii și cu clienții, cum să reacționezi ca antreprenor în vremuri de criză și cum să fii un om de afaceri de succes. Vei învăța și cum să ai libertatea de a-ți petrece timpul cu familia și cei dragi, așa cum îți dorești.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 9786064415639
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBani și libertate. Ghid de bunăstare
Rating-ul tău

În Bani și libertate, Ovidiu Toader vorbește din experiența proprie și te ghidează pe drumul care te poate transforma într-un antreprenor de succes. Vei afla din paginile cărții cum e bine să-ți organizezi echipa de management, după ce valori să îți orientezi businessul, care trebuie să fie relațiile cu angajații, cu partenerii și cu clienții, cum să reacționezi ca antreprenor în vremuri de criză și cum să fii un om de afaceri de succes. Vei învăța și cum să ai libertatea de a-ți petrece timpul cu familia și cei dragi, așa cum îți dorești.

În spatele ideii inovative a unui antreprenor se află întotdeauna dorința de o nouă afacere, asumarea unui risc financiar sau dezvoltarea afacerii într-un mod cumpătat.

OVIDIU TOADER (n. 1974) este antreprenor, iar din 2014, antrenor de antreprenori (business coach). A lucrat cu peste 1 200 de antreprenori și manageri din România și Europa în mai mult de 13 000 de sesiuni de coaching. A fost speaker la sute de evenimente de afaceri, fiind implicat în continuare ca antreprenor și investitor în mai mult de 15 businessuri ce au generat în ultimii 30 de ani cifre de afaceri de sute de milioane de euro și peste 1 000 de locuri de muncă.