Barbatul care a murit de doua ori

în stoc
SKU
a231711
44.00 LEI
Pe scurt
Continuarea romanului Clubul crimelor de joi, care a stabilit noi recorduri in Marea Britanie Joia urmatoare… Elizabeth a primit o scrisoare de la un vechi coleg alaturi de care a trecut prin multe. Barbatul are nevoie de ajutorul ei. Povestea lui implica niste diamante furate, un mafiot violent si o amenintare cat se poate de reala la adresa vietii sale. Pe masura ce numarul cadavrelor creste, Elizabeth ii coopteaza pe Joyce, Ibrahim si Ron in cautarea nemilosului criminal. Dar daca ar da si de urma diamantelor? N-ar fi frumos?
Mai multe informații
EdituraCrime Scene Press
Ediția cărții I
ISBN 978-606-895-981-8
Traducător George Arion Jr.
Număr de pagini 240
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBarbatul care a murit de doua ori
Rating-ul tău

Continuarea romanului Clubul crimelor de joi, care a stabilit noi recorduri in Marea Britanie

Joia urmatoare…
Elizabeth a primit o scrisoare de la un vechi coleg alaturi de care a trecut prin multe. Barbatul are nevoie de ajutorul ei. Povestea lui implica niste diamante furate, un mafiot violent si o amenintare cat se poate de reala la adresa vietii sale.
Pe masura ce numarul cadavrelor creste, Elizabeth ii coopteaza pe Joyce, Ibrahim si Ron in cautarea nemilosului criminal. Dar daca ar da si de urma diamantelor? N-ar fi frumos?
 
Insa de data aceasta prietenii nostri se confrunta cu un dusman care ar fi dispus sa scoata din joc patru septuagenari fara sa clipeasca. Poate Clubul Crimelor de Joi sa-l gaseasca pe criminal inainte ca acesta sa-i gaseasca pe ei?
 
Eleganta si amuzanta… E o incantare! - Daily Mail
 
O lectura captivanta si emotionanta. - Sunday Times
 
Osman s-a intors si e mai bun ca niciodata! - Jeffery Deaver
 
Dupa ce cititi aceasta carte palpitanta, Joyce si ceilalti din gasca vor fi detectivii vostri preferati. - Independent
 
O adevarata bucurie. - Kate Atkinson
 
Personajele lui Osman sunt minunat zugravite, iar rezultatul este un roman pe care iti face o reala placere sa-l citesti. - The Observer