Batalia din labirint (Percy Jackson si Olimpienii, vol. 4)

în stoc
SKU
a256394
48.48 LEI
Pe scurt
Batalia din labirint este volumul patru din seria Percy Jackson si Olimpienii Labirintul creat de ingeniosul Dedal este acum plin de capcane sinistre, de iluzii si de monstri. Hartile pornesc de nicaieri si duc spre niciunde.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Orange Fantasy
ISBN 978-606-086-775-3
Traducător Alex Moldovan
Număr de pagini 376
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBatalia din labirint (Percy Jackson si Olimpienii, vol. 4)
Rating-ul tău

Batalia din labirint este volumul patru din seria Percy Jackson si Olimpienii

Labirintul creat de ingeniosul Dedal este acum plin de capcane sinistre, de iluzii si de monstri. Hartile pornesc de nicaieri si duc spre niciunde.

Amenintarea maleficului stapan al timpului, titanul Cronos, este din ce in ce mai aproape. Percy Jackson, curajosul semizeu, se vede nevoit sa porneasca intr-o noua misiune periculoasa pentru a salva atat lumea muritorilor, cat si pe cea a zeilor. 
 
In joc e soarta Olimpului si a taberei semizeilor. Solutia ramasa este una dintre cele mai infricosatoare: traversarea Lumii Subpamantene, in cautarea lui Dedal, geniul legendar al Antichitatii, singurul care ii poate ajuta pe Percy si pe prietenii lui sa opreasca inaintarea armatei monstrilor prin labirintul sau.
 
Amuzanta si antrenanta, Batalia din labirint va va tine cu sufletul la gura, urmarind confruntarile lui Percy, Annabeth si Grover cu empuse, telechini si tot soiul de creaturi aparute din bezna imparatiei lui Hades.