Batalia Vraciului

Epuizat din stoc
SKU
C201597
35.30 LEI
Pe scurt

Cronicile Wardstone, Vol. 4

"Tinutul Pendle este napadit de vrajitoare, zise Vraciul... cea mai mare problema cu care ne confruntam este numarul lor... vrajitoarele se ciorovaiesc si se razboiesc adesea, dar atunci cand cad la intelegere si se aduna pentru un scop comun, puterea lor creste foarte mult. da, trebuie sa luam seama la asta. pentru ca, vezi tu, s-ar putea sa avem de-a face chiar cu primejdia cea mare - clanurile vrajitoarelor sa se fi unit deja!"


 


Vrajitoarele din Pendle vor sa stapaneasca lumea si se zvoneste ca trei dintre cele mai puternice clanuri de vrajitoare s-au unit pentru a conjura o forta malefica de neinchipuit. Impreuna, ar fi in stare sa aduca in lume Intunericul intrupat - pe Diavolul insusi.


 


Tom si Vraciul trebuie sa porneasca spre Pendle pentru a lua masuri sa nu se intample ceea ce nici cu mintea nu se poate gandi. Inainte de a pleca, Vraciul ii cere lui Tom sa faca un drum pana acasa, sa-si ia cuferele pe care i le-a lasat mostenire mama lui. Dar ce taine de familie intunecate se afla inchise in cuferele acestea? Si oare ele ii vor pune familia lui Tom intr-o si mai mare primejdie sau le vor oferi, lui Tom si magistrului sau, ajutorul de care au atata nevoie in Pendle?

Mai multe informații
EdituraCorint Junior
Colecție Cronicile Wardstone
Ediția cărții I
ISBN 973-128-078-3
Traducător Cristina Jinga
Număr de pagini 480
Formatul cărţii 12 x 16,5
Tip copertă cartonata
Data apariției 2007
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBatalia Vraciului
Rating-ul tău