Bates. Anamneza și examenul clinic

în stoc
SKU
a260686
184.91 LEI
Pe scurt
BATES. Anamneza și examenul clinic (ediția a noua) este resursa ideală pentru studenții și rezidenții din medicină, farmacie și asistență medicală. Creația unei echipe de experți în domeniul medical, acest text ușor de purtat în buzunarul halatului acoperă în mod concis toate aspectele pregătirii și educației clinice.
Mai multe informații
EdituraAll
Ediția cărții a IX-a
ISBN 9786065876132
Traducător Bogdan Tofan
Număr de pagini 600
Formatul cărţii 11 x 18 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBates. Anamneza și examenul clinic
Rating-ul tău

BATES. Anamneza și examenul clinic(ediția a noua) este resursa ideală pentru studenții și rezidenții din medicină, farmacie și asistență medicală. Creația unei echipe de experți în domeniul medical, acest text ușor de purtat în buzunarul halatului acoperă în mod concis toate aspectele pregătirii și educației clinice. 

Ediția a noua include informații precise, aduse la zi, tehnici ilustrate și descrise pas cu pas, tabele utile pentru memorare, tabele comparative și coloane care corelează tehnicile de examinare cu patologiile și diagnosticele diferențiale. Grafica color și designul inedit, practic, fac din BATES o referință convenabilă, rapidă și portabilă pentru deprinderea sau reamintirea elementelor întrevederii clinician-pacient și a tehnicilor de efectuare a anamnezei sau a examinării fizice. 

Unic în această ediție: La finalul fiecărui capitol despre examinare sunt prezentați algoritmii de diagnostic clinic pentru semnele și simptomele comune. Aceștia facilitează raționamentul clinic și luarea deciziilor corespunzătoare. Pentru că fiecare pacient se prezintă cu un set particular de simptome, algoritmii descriși nu își propun să ofere căi unice de diagnostic și de protocol, ci exemple și ghidare pentru ca pacienții să beneficieze de protocoale de management unice, personalizate.