Bazar bizar (mp3)

în stoc
SKU
D000026
19.19 LEI
Bazar bizar (mp3) este disponibil pentru cumpărare numai în trepte de 1
Pe scurt
Pierde patru ore pe zi în faţa televizorului, ca un zevzec. Abstinent, dar cafegiu. Ironic, dar sentimental. Supraponderal, dar aprig mergător pe jos. Se teme de avioane chiar şi cînd îi fac daruri. Prezidează peste trei motani mizantropi şi-i înţelege din ce în ce mai bine.
"S-a născut romgleza şi a înviat Ceauşescu. Ups şi aoleu! O limbă trendy şi o apariţie misterioasă. De o parte reiterarea commitment-ului pentru challenge-uri, de cealaltă Ioropa şi condâţunili care ezigstă. Două proze în oglindă, despre metehne vechi şi noi." (Radu Paraschivescu)

Radu Paraschivescu (n. 1960, Bucuresti) a copilărit la Lugoj, unde a fost victima unui regim sever, pe bază de ciocolată de casă, peştişori de zahar candel şi tort doboş. El a desprins astfel ideea că viaţa e dulce şi trebuie ronţăită lacom. La curent cu literatura, sportul, năstruşniciile televizuale şi obiceiurile pisicilor, are obiceiul de-a se îndrăgosti de echipe (Real Madrid, Lazio, Poli Timişoara), oraşe (Praga, Bruges, Roma) sau imnuri (Het Wilhelmus, Flower of Scotland, You Will Never Walk Alone). Se pierde în reverii când ascultă David Gilmour, tresare când aude „Monica Bellucci” şi l-a văzut, student fiind, pe Richard Dreyfuss de douăsprezece ori în Adio, dar raman cu tine.
Mai multe informații
Format audiobook Download mp3
EdituraHumanitas Multimedia
Colecție Pop Culture
Durată (minute) 60
Ediția cărții I
ISBN 978-973-1709-34-5 (mp3)
Voce audiobook Radu Paraschivescu
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBazar bizar (mp3)
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!