Bebe cunoaște culorile

în stoc
SKU
a219926
19.50 LEI
Pe scurt

Utilă pentru a-i învăța pe bebeluși cuvinte noi, cartea conține zece imagini cu elemente din natură diferit colorate. Este cartonată integral, ușor de apucat și rezistentă la răsfoire.

Seria Bebe cunoaște este dedicată copiilor de vârstă mică, aflați la primele interacțiuni cu cartea. Noțiunile sunt prezentate în perechi ușor de asociat în propoziții. Toate volumele din colecție au pagini cartonate, rezistente la răsfoire. În fiecare sunt ilustrate zece cuvinte esențiale pentru vocabularul bebelușilor, prezentate în perechi ușor de asociat în propoziții. Cu ajutorul cărții, copilul va învăța culorile și își va dezvolta limbajul. Cartea este destinată copiilor de 0-2 ani.

Mai multe informații
EdituraGama
Colecție Bebe cunoaște
ISBN 9786068248967
Număr de pagini 10
Formatul cărţii 11,6 x 11,6 cm
Tip copertă cartonată
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBebe cunoaște culorile
Rating-ul tău

Utilă pentru a-i învăța pe bebeluși cuvinte noi, cartea conține zece imagini cu elemente din natură diferit colorate. Este cartonată integral, ușor de apucat și rezistentă la răsfoire.

 

Seria Bebe cunoaște este dedicată copiilor de vârstă mică, aflați la primele interacțiuni cu cartea. Noțiunile sunt prezentate în perechi ușor de asociat în propoziții. Toate volumele din colecție au pagini cartonate, rezistente la răsfoire. În fiecare sunt ilustrate zece cuvinte esențiale pentru vocabularul bebelușilor, prezentate în perechi ușor de asociat în propoziții. Cu ajutorul cărții, copilul va învăța culorile și își va dezvolta limbajul. Cartea este destinată copiilor de 0-2 ani.