Bebe Puzzle. Cifre, forme si culori

în stoc
SKU
a175111
32.50 LEI
Pe scurt
Colectia Bebe Puzzle imbina stralucit efortul de invatare cu satisfactia jocului. Exista nenumarate avantaje ale rezolvarii puzzle-urilor, printre care se numara imbunatatirea coordonarii mana-ochi sau dezvoltarea gandirii deductive si a categorizarii. In fiecare pachet gasiti 20 piese, de mari dimensiuni, potrivite pentru copiii cu varsta peste 18 luni. Acestea se potrivesc cate doua, astfel incat sa alcatuiasca 10 animale de la zoo, 10 animale de la ferma sau 10 mijloace de transport.
Mai multe informații
EdituraGama
Colecție Bebe puzzle
ISBN 978-973-149-813-3
Număr de pagini 60
Formatul cărţii 11.5 x 16.5 cm
Tip copertă Brosata
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBebe Puzzle. Cifre, forme si culori
Rating-ul tău

Colectia Bebe Puzzle imbina stralucit efortul de invatare cu satisfactia jocului. Exista nenumarate avantaje ale rezolvarii puzzle-urilor, printre care se numara imbunatatirea coordonarii mana-ochi sau dezvoltarea gandirii deductive si a categorizarii. In fiecare pachet gasiti 20 piese, de mari dimensiuni, potrivite pentru copiii cu varsta peste 18 luni. Acestea se potrivesc cate doua, astfel incat sa alcatuiasca 10 animale de la zoo, 10 animale de la ferma sau 10 mijloace de transport.

Puzzle-ul contine 20 piese, de mari dimensiuni, potrivite pentru copiii cu varsta peste 18 luni. Acestea se potrivesc cate doua, astfel incat sa alcatuiasca 5 numere si 5 forme geometrice. Potrivit inca de la 12 luni, puzzle-ul dezvolta abilitatile cognitive, rabdarea si precizia miscarilor.