Benone Barbu. Adevărul din legendă

Epuizat din stoc
SKU
a222475
30.00 LEI
Pe scurt

„Cei care se opun comunismului trebuie lichidati. Nu e suficient sa-i bagam in puscarii, pentru ca din puscarii mai pot sa iasa. Trebuie impuscati.“ (Sartre)

Un destin conturat cândva, într-o dimensiune atemporală, i-a condus pașii spre locul în care sufletul a recunoscut în Sulina infinitul.

Benone Barbu s-a așezat aici, unde apele sunt aproape de Cer, pentru a-și trăi viața iubind, suferind și muncind. A curs precum Dunărea, ducându-și rănile și bucuriile, clădind în copiii săi și în lume frumusețea. S-a apropiat cu demnitate de ultima mare a existenței, învățând să cârmuiască pentru veșnicie. Astăzi ne-a rămas mărturia unei vieți cinstite, prin amintirile zidite-n cei care l-au iubit și prețuit.

Benone Barbu și-a luat de la Dunăre puterea, ținând în mâini credința că viața cere să navighezi fără greșeală. Câte nu se pot spune despre un om bun care a trăit și s-a stins? Câte nu se pot înfățișa despre el? Așa cum apa curată potolește setea și viața lui va fi pilduitoare pentru cei însetați de modele autentice.

Mai multe informații
EdituraEikon
Colecție Universitas
Ediția cărții a VII-a
ISBN 9786064904867
Traducător Andreea Maria Vrabie
Număr de pagini 272
Formatul cărţii 14.5 x 20.5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBenone Barbu. Adevărul din legendă
Rating-ul tău